Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
siryeti
tag
Sziasztok
Olyan problémába botlottam hogy a tegnapi nap , szerettem volna Infocus V5 "Mtk 6753" telefonomon egy gyári beállítások visszaállítását végrehajtani, TWRP-ből, elötte ugye biztos ami biztos full backup, semmi gond nem is volt , minden ment, csak factory reset-et csináltam, gond nélül újra bebootolt.
Utána már megnyugodtam, kérte a nyelvet, sim kártyák beállítását, wifi kapcsolatot.
Következő lépésként szoftver frissítést keres automatikusan, na onnantól nem lép tovább...
Visszalépni tudok, próbáltam már wifi hálózatra nem csatlakozni , de azt nem engedi átlépni..
Reméltem hogy egy idő után megunja, mint én is , de türelmes, akár órákig is keres, próbátam..
Semmilyen recovery menüt nem tudok elérni, és semelyik Windows 10-es gépem sem ismeri fel, nem sípol, nem érzékeli, összes usb portban, semmilyen kábellel.
Próbáltam már többféle drivert telepíteni, volt amit sikerült is, eszközkezelő írta hogy Mtk eszköz, de felkiáltójellel és hibával hogy nem tudja indítani a drivert.
Jelenleg az USB deview programmal töröltem amit találtam mtk és android drivereket, jelenleg itt tartok.
Bármilyen ötlet érdekel, nagyon szépen köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest