Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
A Wiko Lenny valszeg kuka lesz. Hozzáolvastam és sok helyen írják, hogy amivel flasheltem, az a gyári cucc jó néhány tellát lenullázott. Ez sem csinál semmit. Se töltés, semmi. Most már a Lenny logóig sem jut el, a töltést sem veszi, a flash toolra sem reagál semmilyen módon. Akármelyik flasht adom oda neki.
. Néztem a videót a tesztpontos forrasztásról, de azt is olvastam, hogy a legtöbb esetben ez sem működik - valamint ugye nekem nincs Miracle boxom sem.
. Amúgy nem igazán hiszem el, hogy ez a történet egyszerűen itt megáll és nem lehet a telefont visszahozni egy rossz flash után.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Néztem a videót a tesztpontos forrasztásról, de azt is olvastam, hogy a legtöbb esetben ez sem működik - valamint ugye nekem nincs Miracle boxom sem.