-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cortez25 #115666 üzenetére
Ha van egy root-képes (nem azt jelenti, hogy root-olt telefon kell hozzá, hanem azt, hogy a / könyvtárig - főkönyvtár, gyökér könyvtár) fájlkezelőd, mint pl. az ES explorer, vagy Xplorer vagy hasonló, akkor a
/system-be elnavigálsz, és ott van a build.prop. Meg tudod nyitni, és lesz egy csomó infó benne.
Ezt át is tudod másolni az sd kártyára, ha akarod.Ha mondjuk ilyet találsz benne:
ro.mediatek.platform=MT6572
Akkor eléggé hamiskásnak tűnik, mert Spreadtrum SC8830 SoC van benne (ha jól értem az i verzióban van ez, az egy kértyásban más van forrás)Másik kérdés ugye, hogy hol vetted. Lehet, hogy fura, de ez is számíthat.
-
válasz
cortez25 #115618 üzenetére
Lehet hardverhiba, lehet nem eredeti telefon, lehet régi sim kártya (vagy nem jó sikerült új), lehet szoftveres gubanc (nem teljesen bug-mentes alapsávi).
Először nézd meg, hogy eredeti-e a telefon.
Ha igen, akkor biztosan sim-et cseréltetnék a szolgáltatóva (nekem egy Sony-SP 15 percenként eldobta a jelet, majd visszaállt a hálózatra; sim csere után megjavult - ráadásul a sim 3 hónapos volt, tehát szinte új volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest