- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Egy nagyon jó hír az új telefont rendelőknek: Szinte óráról órára erősödik a forint a dollárral és az euróval szemben is!
-
kosturica
őstag
válasz
FatalEror #30021 üzenetére
Csak komoly oldal lehet ez az aliexpress, ahol 999 Dollárnak írják a tényleges árát a Lumia 920-nak.
Nézzük csak! -
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #29612 üzenetére
És én szerinted nem ugyanezt írtam
? Lehet, hogy mégis te szívtál valamit?
-
kosturica
őstag
válasz
alexw801 #29610 üzenetére
Ezek szerint nem! Egyébként meg igen.
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
Itt találtam a telefonomhoz olyan tartozékokat, amiket máshol nem, vagy csak jóval drágábban. Van Paypal fizetés!
-
kosturica
őstag
Van valakiniek konkrét infója arról, hogy a Telenor a 86-tal kezdődő IMEI számokat nem engedi fel a hálózatra?
-
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #29420 üzenetére
Ha nem haragszol meg, olyan vásárlási szokásokkal veszek dolgokat, amivel akarok
! Ha nekem a Paypal az egyedüli szimpatikus az összes fizetési módozat közül, akkor azzal. Csak a véleményemet írtam meg az előző bejegyzésemben, amit nem tettem kötelezővé senki számára sem
!
-
kosturica
őstag
Akármennyi ramunk van (1-2 GB), akkor gyors a gép, ha be vannak töltve az alkalmazások, tehát minél kevesebb szabad ram áll rendelkezésre. A gép bezárogatja a fölös alkalmazásokat, ha egy program úgy gondolja, hogy szüksége van rá! Felesleges néznünk a szabad ramot, totál értelmetlen!
-
kosturica
őstag
válasz
CoolBoy323 #28573 üzenetére
Itt az Nvidia Tegra3 procit kell megfizetni, ilyen van a HTC ONE x-ben is!
-
kosturica
őstag
Megmondaná nekem valaki, hogy egy romban melyik mappa tartalmazza a különböző (Recovery stb.) partíciós kiosztásokat?
-
kosturica
őstag
Ez egy új rom goophone i9-re, már akit érint!
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #28484 üzenetére
Igazad van!
Megnéztem más oldalakon is, tehát a mérete: 141 x 71 x 9mm -
kosturica
őstag
válasz
instantwater #28479 üzenetére
Te összekevered a telefon és a csomagolás méretét!
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #28469 üzenetére
A 32GB os 2giga ram-os, Mtk6589T ára 300 dollár. És most kérdeztem meg tőlük, valóban van raktáron nekik.
Melyik méretről beszélsz? -
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
Takarítás volt?
-
kosturica
őstag
Üdv!
Ha van valakinek lenovo p770 telefonja, lemérné az akksi méretét cm-ben? Köszi -
kosturica
őstag
Teljesen rendben van ez a telefon minden tekintetben, nyugodtan vedd meg, ha tetszik!
-
kosturica
őstag
válasz
raulicio #27965 üzenetére
Persze, miért is lenne technológiai akadálya a nagy teljesítményű akkukulátoroknak? Hiszen itt vannak a 4-5000mAh-ás (és még ettől sokkal nagyobb) aksik, ott vannak a tabletekben nem? Itt csak a méret miatt vannak problémák.Mert hogyan rakjanak bele egy 4collos telefonba egy 4000 mAh akkut? Sehogy, mert nem fér el benne.
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #27811 üzenetére
Ez naptár widget. Gemini névre hallgat!
#27813: Rengeteg probléma van velük, össze-vissza hazudoznak. Az xda fórumon is szidják őket, mint a bokrot, itt is jelezték többen, hogy megbízhatatlanok. Ettől még te rendelhetsz tőlük.
#27812: hmm. szóval így akartam írni: ellenjavallt. -
kosturica
őstag
Azért ezen az időjárásjelentésen behaltam!
-
kosturica
őstag
válasz
osztraksajt #27737 üzenetére
Írnál egy kicsit bővebben erről a kétkártyás kezelésről?
-
kosturica
őstag
Valamit írhatnának az új tulajok az iOCEAN X7 kapcsán. Mindegy hogy jót vagy rosszat, csak valamit!
Egyelőre annyit tudunk, hogy jó az összeszerelés minősége. Más is van? -
kosturica
őstag
válasz
cicavizio #27438 üzenetére
Először is jegyezd fel a telefon imei számait több helyre a *#06# kóddal a tárcsázóban kiírja!!!
A számítógépeden rosszul, vagy nincs felrakva drájver, azért nem indul el a flashtools!
Tedd fel ezt, majd ő feltelepíti a megfelelőt!
Még egyszer mondom a FT indítása rendszergazda módban kell hogy történjen! A videót ha megnézted, akkor itt több segítség már nem is kell.
Jó sok hülyeséggel traktáltak téged, míg nem voltam itt! -
kosturica
őstag
válasz
cicavizio #27415 üzenetére
Az biztos, hogy ott valami gebasz van! Tíz perc nettel nekem még sosem vesztett 10%-ot. Az Antutu meg nálam 13100 pontot hozott!!
A youtube-on számtalan tutorial video van az sp flash tools használatáról. Neked az Sp flash tools v3.1304.0.119 kell. Rendszergazda módban kell indítani!! Az oldalon, amit belinkeltem korábban, mindent megtalálsz! -
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #27328 üzenetére
Engem tulajdonképpen nem is érdekel, hogy mi van ráírva, tőlem lehet 500mAh is!
A mérete 7.5 x 5.5 x 0.5 cm, ebből azért leszűrhető az, hogy nem egy kis vézna darab.!!
Az biztos, hogy ma reggel 7-kor vettem le a töltőről. Azóta a wifi folyamatosan megy, nagyon sokat interneteztem, telefonáltam, gps is ment + fotóztam is most délután. Jelenleg 72 %-on áll, akár tetszik, akár nem! -
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #27324 üzenetére
Sőt, inkább 1500-2000-ret! Egész nyugodtan!
-
kosturica
őstag
válasz
cicavizio #27299 üzenetére
Ha valami igazán kirívóan jó ebben a telefonban, az éppen az aksiideje! A 3500 mAh nem tudom pontos-e, de hogy nagyon a közelében lehet, az teljesen biztos. Először is valami batári nagy, azért a fizikai méret is sokat mond! De még inkább a tapasztalatom, amit itt már megosztottam: Egész nap megy a szinkron, levelek, időjárás stb. Telefonálok kb 45 percet, egy kis zene. Nagyon sok internet. Soha még nem ment 50% alá estére sem. Ezzel mindent elmondtam úgy érzem!
Én nem használom a gyári töltőjét, a HTC töltővel töltöm. Soha semmi gond ezzel nem volt, nem hülyítette meg! Van benne egy 32 GB-os kártya, azzal sem volt gondom, hogy nem ismerte volna fel.
Egy javaslatom van! Gyaluld le az egész rendszert és tedd fel ezt a legújabb romot! Ebben benne van az ANGOLnyelvű HD-ra átméretezett CWM recovery+root. A belső tárhely át van méretezve benne. Itt az elérhető hely 6GB, ezenkívül, ami sok problémát okozott nekem is az a recovery partíció mérete. Ezt is átpartícionálták 6MB-ről 7-re! Nekem annak idején emiatt a kisebb méret miatt feküdt meg a telefon IMEI része, mert nagyobb módosított TWRP recovery-t akartam rátenni és hazavágta az IMEI-t, nem érzélkelt sim-et.
Szóval a telefon nagyon jó, támogatottsága is van, elérhető hozzá már most is vagy 4 custom rom. Mi kell még?
Szerk: Az imei számot mindenképp ajánlatos az uncle tools-szal elmenteni, ezenkívül a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 tárolja az imeit, ezért célszerű az egész NVRAM mappát elmenteni a root explorerrel. Ezután neki lehet állni a rom flashelésének. -
-
kosturica
őstag
válasz
Pachenkoooo #27236 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
-
kosturica
őstag
válasz
SlayerPrince #27037 üzenetére
Egy orosz fórumot találtam hozzá. Hát mit mondjak, nem sok jót írnak róla. Kijelző foltosodás, silány anyagminőség stb! Tehát én sem ajánlanám, pedig szép jószág!
-
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #26846 üzenetére
-
kosturica
őstag
válasz
Groovebaby #26768 üzenetére
A PayPal-nál 45 nap áll rendelkezésre, hogy disput-ot kezdeményezz, utána futhatsz a pénzed után!
-
kosturica
őstag
válasz
osztraksajt #26740 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál, megértettem a szándékod lényegét!
További szép napot! -
kosturica
őstag
Kár itt kötözködnöd velem és nem véletlenül szerkesztettem meg a mondanivalómat, pont az ilyen jellegű támadások miatt! Gwent elmondta a megoldást, ami ráadásul kipróbált eljárás! Amikor ugyanezzel a sim gonddal kérdeztem itt a "szakértőket" széttárták a karjukat. Ha valakinek kérdései vannak, az szerinted amatőr? Elég érdekes ez! Ahelyett, hogy itt lesipuskás módjára a szavakon lovagolnál, legközelebb majd bemutathatod szakértelmedet te is, de visszaolvasva ez fikció lenne!
-
kosturica
őstag
válasz
Mateosz #26698 üzenetére
Azt jól teszed, ha a preloader elől kiveszed a pipát, mert annak tényleg vannak komoly kockázatai!
Így nyugodtan nekiállhatsz a flash-nek. A kínai vackok egy részét meg a cappa féle kínai szoft eltávolítóval, valamint az MTK droid tools-szal, a maradékokat meg manuálisan tudod eltávolítani, ill. letiltani! (alkalmazáskezelő, titanium backup) -
kosturica
őstag
válasz
osztraksajt #26694 üzenetére
Azért te nem semmi vagy, ha nem haragszol meg! Anélkül minősítesz itt embereket, hogy ismernéd a tudását! Nem véletlenül mondta, amit...
"Aha és a "DA DL All with Check sum"-ot nem kéne kipipálni szerinted?Szerintem tényleg várja meg egy profi tanácsát."
Gondolom ilyenkor nincs fogalmad, hogy miket beszélsz!
A szaktudás nem attól függ, hogy kinek mi a rangja itt a fórumon és Gwent esetében ez mindenképp igaz.
Remélem nem veszed személyes támadásnak, mert egyáltalán nem annak szántam!
Szép napot! -
-
kosturica
őstag
válasz
gedadavid #26269 üzenetére
Tessék a menütérkép, ezt használd:
1 - REBOOT
2 - install zip SD-kártyáról
2.1 - / sdcard /
2.2 - / sdcard / update.zip
2.3 - ...
2.4 - / EMMC
2.5 - back
3 - ADB Sideload
4 - wipe data / factory RESET
4.8 - törlés
4.12 - back
(Csak a 2 vonal aktív, a többi üres)
5 - Törölje CACHE
5.8 - törlés
5.12 - back
(Csak a 2 vonal aktív, a többi üres)
6 - Biztonsági mentés és visszaállítás
6.1 - Backup
6.2 - Restore
6.3 - ...
6.4 - ...
6.5 - ...
6.6 - ...
6.7 - SD ......
6.8 - SD ......
6.9 - SD ......
6.10 - SD ......
6.11 - back
7 - és bölcsők TÁROLÁS (vonalak 1-10 már angol nyelven)
7.11 - ...
7.12 - back
8 - ADVANCED
8.1 - restart hasznosítás
8.2 - tiszta Dalvik cache
8.3 - ...
8.4 - ...
8.5 - ...
8.6 - ...
8.7 - SD ...
8.8 - back
9 - POWER OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest