Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Apple Watch
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
kosturica
üzenetére
Semmi gond. Cappa72 nekem többször is felhívta a figyelmem a "DA DL All with Check sum" opció használatára.
Lehet Gwent1 tényleg profi, de én azért csak olyan tanácsot fogadnék meg ha már valami félrement akinek biztosan tudom hogy van előélete a fórumon vagy már más módon meggyőződtem a szakmai múltjáról.
De no offense. Szerintem rossz dolgot vagy hibás lépést nem javasoltam, és csak nem akartam hogy esetleg még nagyobb kárt csináljon egy esetlegesen ellenőrizetlen tanács hatására.
-
cekkk
veterán
válasz
kosturica
üzenetére
A szaktudás nem attól függ, hogy kinek mi a rangja itt a fórumon és Gwent esetében ez mindenképp igaz.
Előbb még itt 95% állt és miben teszi zsebre az embereket?
Mert ha ez igaz, úgy mint ahogy az előbb írtad, miért kérdez, miért nem ő válaszol? Vagy a fórumon kívül a barátod és azt gondolod meg lett sértve? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert ha ez igaz, úgy mint ahogy az előbb írtad, miért kérdez, miért nem ő válaszol? Vagy a fórumon kívül a barátod és azt gondolod meg lett sértve?