Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz
kosturica
üzenetére
és a happy end:
Visszamentem a djiuce/telenorhoz, mondtam, h rossz a sim kártya, phone process leáll, és cserét szeretnék. A csávó mondta, h még nem hallott ilyet, ezek új kártyák, de kicseréli nekem. Azt még hozzátette, hogy ha ez is ugyanezt műveli, akkor nem tudja a végtelenségig cserélni a kártyákat.
Kaptam egy telenoros micro sim-es kártyát (normál sim-re van vágva), és tökéletesen működik!
Értelemszerűen csak a Pin és Puk kód változott, a szerződés, a telefonszám változatlan. A telefon meg magától tudta az APN beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest