- Poco F7 – bajnokesélyes
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
szaszyka
üzenetére
Szia! Biztosan az érintkezőkkel van gond az, hogy te szabad szemmel nem látod még nem jelent semmit. Valami alkoholos szerszámmal le kellene pucolni. Nekem csinált olyat az egyik telefonom, hogy egy nap alatt lemerültet mutatott meg időnként magától kikapcsolt hiába az új akkumulátor! Aztán kiderült az érintkezőnél volt gond. Akkor úgy oldottam meg hogy a kétoldalú radírgumi "tintához való" oldalával leradíroztam az oxidos-koszos réteget. és onnantól megint egy hétig bírta(K800i) Sajna nem ismerem a telefonodban hogy helyezkedik el a kártya és mennyire hozzáférhetőek az érintkezők. Azért írtam hogy "szerszámmal"
Amikor formázod a telefonba akkor is hibásan formázza meg az érintkezési gond miatt. A másik telefon azért írja ki, hogy formázni kell vagy hibás.
Szerk. Látom közben "látszólag megoldódott" valószínűleg a ki-be rakogatáskor sikerült letolni az érintkezőkről a koszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- New World - az új Amazon MMORPG
- Haditechnika, harcászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amikor formázod a telefonba akkor is hibásan formázza meg az érintkezési gond miatt. A másik telefon azért írja ki, hogy formázni kell vagy hibás.