- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Par nap hasznalat utan, a Lenovo S650.
Miota lecsereltem a launchert ADW-re, elore lepett legfontosabb problemamnak, hogy nem tudom a hatteret kicserelni a lock screenen. Mar a ROM-ot sem akarom AOSP-ra cserelni... Igaza volt a gyereknek, ez tenyleg az eddigi legjobb telefonom.
Ami az igazi hiba, hogy hiaba allitom Angolra a keszuleket, a tarcsazo meg mindig kinaiul beszel, de remelem, erre talalok megoldast, ROM csere nelkul is. Most inkabb hasznalom.
Sajnos a meretet meg mindig nem sikerult megszoknom. Most tokkal hasznalom, mert amit kaptam hozza, az nagyon kellemes tapintasu. De par nap meg, es probalgatom majd tok nelkul is.
A szabad eg alatt a GPS is sokkal jobban mukodik, AGPS-sel, meg mindennek kb. 3-5 sec volt, amig muholdakat talalt. Ez itt nem szamit rossznak.
Jut eszembe, a net radiokkal ez a telefon is kuzd. Szakadoznak a magyar adok... (Tunein-t hasznalok.)
Hat azert... ez a telefon sokkal kulomb, mint az elozo telefonom, ami egy Nokia Lumia 620 volt, minden szempontbol. Arban kb. egy a ketto. Annak a merete tetszik, de a WP... Ezen meg megy minden, egyenlore.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest