Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Szívesen látom, hogy kifejtetted a véleményed! Örülök neki! Mi valójában 2 véglet vagyunk! Te arra használod, amire jó, én pedig egy gyarló ember vagyok, és mindíg nagyobbat szebbet, s jobbat szeretnék! A mostani ZP910-esem 5.3"-os, és valójában maximálisan kielégíti minden igényemet! Ha jobban bele gondolok, sak a 8 mag, ami érdekel abban a telefonban, és az újdonság varázsa. Ami ebben a furcsa, hogy valójában 'fölösleges' pénzem sincs rá, ergó nem értem magamat sem, csak a korosztályomnak megfelelõ nevelés miatt "akkor is" kell... még ha valójában nem is. Nincs is rá szükségem..
Az akkumulátor gondokkal viszont ellenkeznék, ha megengeded! Ebben a készülékben egy 3000mah-s akkumulátor dübörög, amely röhögve viszi a két napot úgy, hogy folyamatosan be can kapcsolva minden, és maximàlis fényerõn üzemel. Úgy gondolom, hogy ez a teljesítmény az én kezem alatt nagyonis jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Wars rajongók
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest