- Emel a OnePlus 12R fotós teljesítményén a telefon első frissítése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz helltp #54367 üzenetére
"Szerintetek megéri még most 6589T-s cuccot venni vagy már várjam ki a 6592-t (a 6577 - 6589 váltásból kiindulva van az a rossz érzésem hogy abból csak tavasz közepére lenne telefon, addig meg nem akarok várni)?"
Egyéni preferencia. Neked kell eldönteni, a felhasználási szokásaid ismeretében. Ha tudod, mire/hogyan fogod használni és ennek milyen erőforrásigénye van, el tudod dönteni elég lesz-e a 6589(T) teljesítménye.
Én mérlegeltem és bevállaltam egy sima 6589-es SoC-cal szerelt telefont. A kraft egyelőtre több mint elég."És az utolsó dolog a telefon. A Jiayu G4 Advance-t néztem ki magamnak, Szerintetek megéri a +100$ a nagyobb közösségi támogatás és a 2x akkora ram a Thl W200-hoz képest?"
A THL W200-ban nekem az 1800mAh-s akku nem tetszett, a G4-ből viszont van 3000 mAh-s akkuval szerelt is. Az már tetszetősebb."...a 2gb ramnak meg azért örülnék, és más telefont még nem nagyon láttam 720p+2gb ram párossal."
2GB RAM a Pandáról.
Ha én vennék - már vettem - akkor ha lehet valami ismertebb névtől vennék. Úgymint, Huawei, THL, Jiayu...
Ha nem fogsz nagy erőforrás igényű alkalmazásokat futtatni, az 1GB is jó lehet.Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 13 128GB Fekete Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4005
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4003
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest