- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Az a baj ezekkel a telefonokban lévő kamerákkal, hogy a gyártók csak hajkurásszák a megapixeleket, az egyszerű usereknek meg ez a mérvadó. Volt nekem korábban SE K750-em, K800-am, azokban elég jó kamera volt szerintem, de a K800 is "csak" 3Mpx volt. Mire nem volt az elég? Mi értelme van a tizensok megapixelnek, ha utána még lekicsinyítve is egy összemosott pixelhalmaz az egész kép? Szerintem bőven elég lenne a telefonokban 3, max 5Mpx, de akkor az csináljon tűrhető képet. A k800-at talán 2008-ban adták ki és most 5 évvel később itt vannak 12Mpx-eles telefonok, amiknek a kamerája a hardver többi részéhez képest semmit sem fejlődött szinte (tisztelet a kivételnek persze).
Engem nagyon nem izgat a telefonom kamerája (mondjuk a K800 xenon-jától sajnáltam megválni, most egy Nokia 6303-mam van 3Mpx+AF+Led villanóval, ami telefonba szerintem untig elég). Van egy 4-5 éves 8Mpx-es akkor is már olcsóbbnak számító Pana (Lz8) fényképezőgépem ami fényévekkel jobb képet csinál szinte bármelyik soktrillió megapixeles mobilos kamránál. Nyilván ha az utcán vagy buli közben hirtelen le akar kapni az ember valamit akkor jó ha van a telefonban fényképező, de arra is bőven elég a fentebb említett 3-5Mpx. Inkább a drágább modellek kapjanak xenont és picit jobb optikát, ne egy 20Mpx-re interpolált vga kamerát.
szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 90 - modellalkat
- World of Tanks - OFF topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest