- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Simon02 #17229 üzenetére
Miből gondolod, hogy rád gondoltam, hiszen még csak ilyen irányú jelzést sem tettem? Egyébként nem rád gondoltam.
"annyit azért megjegyeznék hogy én pl előtte tájékozódni szoktam, mielőtt bármit megveszek"
Ez tetszik, mert pont Te mondtad, hogy "minden mtk processzoros telefonhoz alkalmazható hungobungo módszere". Tehát ha pl. itt tájékozódom, és veszek egy goophone i5-t, akkor a te tájékoztatásod alapján gond nélkül tudom root-olni. Aztán jön a meglepi, mivel azt a telefont nem tudtam semmilyen fellelhető módszerrel (köztük hungobungo módszerével sem) root-olni. És más is jelezte, hogy egyes telefonoknál nem ment a root, de valahogy ezekre a jelzésekre nincs reakció/segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest