- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa91
aktív tag
Üdv!
Adott:
Umi X1 (dual sim, dual core 1ghz, 1gb rom)
Android: 4.1.2
Kernel: 3.4.0
Rootolva (20130101-es relative friss rom xda-ról)Nemrég (2-3 napja még nem produkálta ezt) még működött.
Valamit babráltam a pimp my rom-mal, vagy a root uninstallerrel valószínűleg és ennek következtében törpént a bibi, viszont backupokat töröltem a root uninstallerből, szóval visszaállítani sem sanszosvalamint biztosra veszem, hogy nem nyúltam se a gallery-hez se a cam-hoz, de azért ideírtam hátha utat mutat.
Problémám az lenne, hogy amikor megnyitottam a gyári kamera app-ot, leállt hibával először a galériát "okolva", majd utána folyamat crashel az app megnyitásnál, néha viszont megnyílik és fotózok is vele és a galériát is elérem belőle, esetlegesen hogy tudnám megreparálni?
Amikor be is indul, fotózni enged, galériát nézni enged, viszont bármit megváltoztatok a 4.1-es cam app-on belül, crashel a gallery-re hivatkozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest