Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
helltp
üzenetére
A Jiayu JY-G3-ra is van már JB, csak az előlapi elmulasztott hívás, sms, riasztás jelzője nem megy vele. Akit ez nem zavart, már JB-vel használja. Gondolom én. Miért zavar a 2 SIM? Én is 1 SIM-mel használom. Később pedig bizony jól jöhet ha dolgozol és vagy másik szolgáltatónál olcsóbban tudsz beszélni. Ráadásul 1 SIM mellett a már amúgy is szép készenléti idő megnő. A kijelző meg fantasztikus, nagyon szép képe van és a legkisebb háttérvilágítás (fényerő) mellett is simán látható. A hardvere nagyon jó, a 3D-s játékok is frankón futnak rajta. A választást rád bízom. Az X1 is jó készülék, de mivel nekem olyanom nincsen, így arról az itteni tulajok érdemben jobban tudnak neked segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest