Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz. #14005 üzenetére
Igazából nincs értelme, én csak azt hittem, hogy ha valamiért majd gyári visszát kell nyomni rajta egyszer, akkor el fog tűnni mindenképpen az IMEI, és csak root-tal lehet majd visszaállítani, ezért akartam egy olyan megoldást, amivel atom bebiztosítom magam minden ellen, mert én meg nem leszek feltétlenül itthon, hogy meg tudjam oldani, de ha csak annyit mondok majd távsegítséggel, hogy nyomj hang fel+bekapcs. gombot, aztán ugrálj a hangerő gombokkal a Backup and Restore-ig, ott nyomj a Restore-ra, az SD kártyán meg ott lesz mindig a mentés, akkor minden meg lesz oldva.
Jah, van egyébként olyan app is, amit jó lenne kipucolni.
Köszi, hogy segítetek, de minden előtt baromira érdekel, hogy mi van ezzel a Backup-Restore dologgal, mennyire teljes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Autós topik
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest