- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarított Android alkalmazások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Több fajta Power manager vagy másnéven battery saver szoftvert is kiprobáltam, azonban a Long standby opciónál mindegyik annyira lekorlátozta az akuhasználatot, hogy hívás kezdeményezés után teljesen kikapcsolta a képernyőt és sehogy sem lehetett visszakapcsolni. Se úgy hogy elemeltem a fülemtől és a távolság, vagy fényérzékelő érzékelte és automatikusan visszakapcsolta, se a feloldó gombbal. Most eljutottam odáig, hogy uninstalláltam az utolsó ilyen szoftvert, és hívás kezdeményezés után sehogy sem tudom visszakapcsolni a képernyőt, így megszakítani sem tudom a hívást. A képernyő csak akkor kapcsol vissza, ha a másik fél megszakítja a hívást. Ez hangpostánál pl. elég kellemetlen. Természetesen próbáltam az akukímélő szoftvereket vissza rakni, de semmi eredménye! Tudja valaki, hogy melyik beállítási menüben lehet beállítani, hogy hívás közben reagáljon a fényérzékelőre? Vagy valakinek van egyéb ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged