- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- One mobilszolgáltatások
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Több fajta Power manager vagy másnéven battery saver szoftvert is kiprobáltam, azonban a Long standby opciónál mindegyik annyira lekorlátozta az akuhasználatot, hogy hívás kezdeményezés után teljesen kikapcsolta a képernyőt és sehogy sem lehetett visszakapcsolni. Se úgy hogy elemeltem a fülemtől és a távolság, vagy fényérzékelő érzékelte és automatikusan visszakapcsolta, se a feloldó gombbal. Most eljutottam odáig, hogy uninstalláltam az utolsó ilyen szoftvert, és hívás kezdeményezés után sehogy sem tudom visszakapcsolni a képernyőt, így megszakítani sem tudom a hívást. A képernyő csak akkor kapcsol vissza, ha a másik fél megszakítja a hívást. Ez hangpostánál pl. elég kellemetlen. Természetesen próbáltam az akukímélő szoftvereket vissza rakni, de semmi eredménye! Tudja valaki, hogy melyik beállítási menüben lehet beállítani, hogy hívás közben reagáljon a fényérzékelőre? Vagy valakinek van egyéb ötlete?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Witcher topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...