Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Több fajta Power manager vagy másnéven battery saver szoftvert is kiprobáltam, azonban a Long standby opciónál mindegyik annyira lekorlátozta az akuhasználatot, hogy hívás kezdeményezés után teljesen kikapcsolta a képernyőt és sehogy sem lehetett visszakapcsolni. Se úgy hogy elemeltem a fülemtől és a távolság, vagy fényérzékelő érzékelte és automatikusan visszakapcsolta, se a feloldó gombbal. Most eljutottam odáig, hogy uninstalláltam az utolsó ilyen szoftvert, és hívás kezdeményezés után sehogy sem tudom visszakapcsolni a képernyőt, így megszakítani sem tudom a hívást. A képernyő csak akkor kapcsol vissza, ha a másik fél megszakítja a hívást. Ez hangpostánál pl. elég kellemetlen. Természetesen próbáltam az akukímélő szoftvereket vissza rakni, de semmi eredménye! Tudja valaki, hogy melyik beállítási menüben lehet beállítani, hogy hívás közben reagáljon a fényérzékelőre? Vagy valakinek van egyéb ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- Redmi note 10 4+2/128GB dobozos
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest