-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
viktorhu #127853 üzenetére
Na de annak sincs könnyű dolga, aki relatíve tudja ( nagyjából) hogy mi mit jelent.
Mert pl ott van a marha jóáras LeEco Le max 2, csak mennyi megbizható a szofzverezés, a vas kidolgozása gyönyörű erőss is, akksi viszont átlag,
Ezzel szemben derágábban ott a Lepro 3, amiről viszont még nem sok tapasztalat van
A derágább Xiaomi csúcsok (a Mi5, Mi5s) is 90 körüliek. De melyik legyen: a Mi5s erősebb, viszont nincs infra, új a vas, viszont fém, és nem műanyag, bár a Mi5pro kerámia háza szép, viszint árban már lassan a Mi5s felé húz, és még sorolhatnám ami vacilálásra késztet.
És még nem is említettük az akkubajnokokat: Redmi, Redmi Not 3,4,pro (mármint a megbizhatóbb akkus csúcsosokat)
Azt mindenesetre szerintem mivel - ahogy olvasgattam - a google az újabb referenciamodeleket (a Pixel) a snapdragon 821-es lapkára tervezi, ezért ha valaki hosszú távon gondolkodik, akkor snapdragin 820, vagy 821 es telókat nézeget.
szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest