- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
mikrofon #12651 üzenetére
Én ezt használom [link], itt azok a lépések vannak amit leírtam (kicsit más mint a tiéd). De a lényeg ugyan az, calibration = kitörli a bin file-t ami tárolja az aksi statisztikai infóját, az OS létrehoz egy újat, és nulláról indul minden.
Közben úgy néz ki lehet meg van a hiba. Mivel eddig minden jól működött, egyik napról a másikra nem mehet tönkre az aksi.
Átnéztem mindent amit lehet, és úgy néz ki hogy van még egy hiba a ROM-ban.
Továbbá egyszer sleep-ből visszahoztam a telefont (bekapcsoltam) véletlenül a hangerő gombbal, amivel nagyon nem lett volna szabad hogy működjön a bekapcsolás (eddig soha nem kapcsolódott be a hangerő gomb megnyomására)- Beállítások / Biztonság / Képernyő zár. Ha ezt "semelyikre" állítod (nincs elhúzás, se jelszó), illetve
- Hozzáférés / Főkapcsoló gomb befejezi a hívást.Nos úgy néz ki, hogy nem ment el "depp sleep"-be a telefon, hanem csak simán "sleep"-be, és valami 6%/órát fogyaszt. Alapból meg 0.4%/h-t kellene.
Ezeket kikapcsoltam, most már majdnem vízszintes a meredeksége a fogyasztás görbémnek, eddig meg egy 20%-os lejtő volt.
Úgy hogy az akkumulátor információ is egy nagy nulla, ahol azt nézed hogy mi mit fogyaszt, mert mint látszik semmit nem ér. Ugyan úgy 50-50%-volt mint most. De a különbség meg óriási. De lényeg hogy hiba elhárítva.
(bár a képernyő elhúzásra továbbra sincs szükség minden egyes bekapcsolásnál - értelmetlen is mivel a kijelző kapacitív, így ha be is kapcsolódna véletlenül a zsebedben, akkor sem tudna megnyomódni semmilyen gomb - de hát mindegy, ez van, úgy látszik nem lehet tőle megszabadulni)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged