- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni.
Történt ugyanis, hogy eladtam a Oneplus keszülékem és ideiglenesen kértem kölcsön egy Cubot s208-as telót.
Na most sajnálatos módon rákönyököltem és berepedt a kijelzője, nem érzékel semmit.
Tudnék én ezzel kezdeni valamit? Esetleg kijelzőcsere megoldható lenne? Honnan tudnék olcsón kijelzőhöz jutni? Vagy azt mondta nézzek olcsón egy ugyanilyen tudású készüléket és vegyek neki. Viszont 20-tól többet nem igazán tudnék most kiadni :S
Annyiért pedig nem igazan találni mt6582-es procival és 1GB rammal szerelt 5 colos dual simes telót, vagy esetleg ha tudna valaki akár használtan is ami jó állapotban van, azt nagyon megköszönném!
Előre is megköszönöm ha valakinek van valamilyen ötlete, tippje, hogy mit is tudnék kezdeni vagy mihez lenne érdemes kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest