- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
robi1979
üzenetére
Amikor a Zopo -t vettem, még nem tudtam, hogy mi lesz a Lollival. Ezért kifejezetten olyan telót kerestem, amin 4.4 van (szívem szerint 4.3 -at választottam volna, de modern SOC -al már csak 4.4 volt) és nem bántam meg. De azóta kijött az 5.1 és ha most keresnék dual SIM telót, akkor figyelnék arra, hogy 5.1 legyen, vagy legalább frissítési ígéret rá. Azért tartom számunkra fontosnak, mert 5.1 -től jelent meg az Androidban az OS szintű dual SIM támogatás. Ez azt jelenti, hogy 5.1 esetén, a Play -ről letölthető alkalmazások is képesek lesznek értelmezni/kezelni a két kártyás üzemmódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mozilla Firefox
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest