Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Jah, látom. Én ha ezeket láttam, vhogy mindig arra gondoltam hogy az app készítőinek köszönhető a "rögtönzött" magyarítás.

De akkor mi alapján szelektál a Play? Hogy dönti el hogy mit fordít és mit nem?(#34575) lordfreyr :
A "Menj Launcher" az pont ott van a képen rendes néven.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Igen, meg az olyasmikre, mint a "Menj Launcher", vagy most kerestem időjárás programot és olyanok, mint "Az ingyenes Weather", "Fény FastWeather", "Több FastWeather", "Tavaszi virágok Pic", stb., ez minden elképzelhető keresésre ráillik az utóbbi időben, lefordítja igen sok magyar fordítással nem rendelkező program nevét és leírását, szinte lehetetlenné téve, hogy bármit megtaláljak vagy értelmezzek a leírásban, muszáj a webes keresőt használnom.
(#34576) TRob1: lehet a fejlesztőnek kell engedélyezni vagy pont letiltani a fordítást. Én csak erre tudok gondolni, pontosabban utóbbira, mert szerintem épeszű ember nem bízná a Google fordítóra a szövegét direkt. Bár lehet tévedek.
Nekem többször megjelent már ilyen formában.. most rákeresve én is Go-t látok, ezért is gondolom, hogy nem túl régi funkció, ami default on és a fejlesztőnek kell tiltani.
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest