- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Aktív témák
-
domerator
veterán
Most már van miből válogatni... amikor a blédet vettem, akkor volt a MixZing, meg valami FolderPlay fapad. Volt a virágostól a Poweramp, ami félóra alatt a fél akkut megette és azt hiszem ennyi. (playerpro-ra akkor nem emlékszem) Szétkerestem akkoriban az agyam a marketen, de egyik se játszott le folderből. Most van, de most már szerencsére nem kell a Mort sem, mert a miui sajátja jól dolgozik.
-
domerator
veterán
Tapasztalt valaki rendellenességet a napokban (tegnap-tegnapelőtt) frissült Opera Mininél és Opera Mobile-nál?
Nálam mindkettő összevissza carta magát... az Opera mobil egyszerűen lefagyogatott, a Mini meg hol működött, hol nem. Már agyon rebootoltam az összes wifit, laptopot, újrahúztam a romot a telón... még szerencse, hogy megvannak az ezek előtti változatok apk-jai.
Mi folyik ott Gyöngyösön? -
domerator
veterán
A Winamp még mindig tele van bogárral, legalábbis a pro verzió... nem ajánlom senkinek.
-
domerator
veterán
válasz
5150head #22485 üzenetére
Biztos, hogy csak wifit kapcsol??
Megnézem én is a leírását.
Na szóval... ha a wifi be van kapcsolva, akkor maga az android kikapcsolja a mobilnetet, nem kell külön kapcsolgatni. Vagyis, ha ez az app azt csinálja, hogy bekapcsolja a wifit, ha ismert (elmentett) hotspothoz ér, akkor azzal a mobilnetet ki is lövi.... és fordítva.
-
-
domerator
veterán
válasz
aggleány #22457 üzenetére
Na ez is PostIt csak ez 2 megával nagyobb és telepítéskor azt írja ki, hogy Mini Paper
Most néztem az előzőleg belinkelt postit-et, nálam miui romra az se fent fel, de az is azt írta, hogy mini paper
-
domerator
veterán
Valaki tud olyasmi játékról, ami a gyroszenzort használja és mondjuk hasonló, mint egy golyós labirintus... jól leírtam baccameg... szóval tök egyszerű játékot keresnék.
HTC-nek van valami saját "teeter" nevű efféle játéka, golyókat kell beterelgetni lyukakba.Köszi
-
domerator
veterán
válasz
CoolBoy323 #22390 üzenetére
Sorry, az eredeti postban nincs megemlítve, annyira feljebb meg nem olvastam vissza...
Akkor más ötletem nincs a 8mm vastag ólomparavánon kívül...
(#22393) Avicularia
OK, de ha te is visszaolvastál volna, akkor látod, hogy már figyelmeztettek erre és hidd el, elég 1x ... vili?
(és mehet off topic is legközelebb)
-
domerator
veterán
válasz
Avicularia #22387 üzenetére
WiFi Kill a te barátod.
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #22161 üzenetére
Szokott helyemen nincs sajnos...
-
domerator
veterán
Ha már szóba került a bevásárló lista... létezik magyar nyelvű bevásárló lista app?
Olyasmire gondolok, amelyikben benne vannak az alapvető élelmiszer, tisztítószer, higiénia, stb. árucikkek (persze nem márkákra gondolok, hanem csak annyira, hogy pl. fogkrém, kenyér, sajt, stb.) és csak egyszerűen mondjuk be kell pipálni azokat, amire szükség van és a boltban az összesített listát előhívni.
WM-ra volt nem is egy ilyen, csak mind angol nyelven... magyarul viszont még nem láttam egy ilyet sem.
-
domerator
veterán
Frissült az Opera Mini és az Opera Mobile is.
-
-
domerator
veterán
válasz
petipetya #21994 üzenetére
Na végre, hogy valaki másnál is jelentkezett ez a fiók váltogatási gond a markettel... már azt hittem én csinálok valamit rosszul...
Nekem is 2 fiók között váltogat a hülyéje... jó lenne, ha már végre csinálnának valami olyan marketet, ami működik is rendesen és gyorsan.
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Nem tudom, milyen telefonod van de nálam az eggyel a legfrissebb előtti Connectify béta nagyon stabil. Defy-on MIUI-US 1.10.28 rommal kapcsolódok hozzá, a telón a wifi sleep policy never-re állítva és alvóban is marad kapcsolódva.
Amit leírtál az a jelenség nálam is előfordult, de más telefonnal és más rommal... Blade korszakban volt ilyen és egyértelműen rom (wifi driver, vagy miaszösz) hiba volt. A mostani miui rom wifi drivere baromi jó és érzékeny... persze a CM-től van, így a CM-ről is ugyanez igaz (tesztelve CM-et használó fórumtárs által: chab7)
Nálam esetleg annyiban lehet más a helyzet, hogy egyéb okokból kifolyólag a napokban volt teljes win7 újratelepítés, így tiszta rendszerre ment fel a Connectify, de a leírt hibádat illetően továbbra is azt mondom, hogy rom hiba.
Az lenne jó, ha volna még legalább 1 másik wifis eszközöd (laptop, másik teló...), hogy kipróbáld, hogy vajon az szintén leszakad-e.
-
domerator
veterán
válasz
TazLeacher #21752 üzenetére
Opera Mobile böngésző settingsben van egy olyan menüpont, hogy exit gomb megjelenítése... lehet, hogy el van dugva, de van, én használom!
Ki lehet belőle lépni teljesen!
(megelőztek, nem olvastam feljebb)
-
domerator
veterán
Amennyiben a telódon van Clockwork Recovery, akkor én a helyedben még csinálnék egy cache és egy dalvik ürítést is.
Ha nem fut semmi, ahogy írtad, akkor esetleg valami programrész akadt be, amin talán segítenek ezek a törlések (mellesleg többünk véleménye szerint is ajánlott ezt kb. hetente megcsinálni)Task killer pedig szerintem kell, de csak arra, ha valamelyik program úgy van megírva, hogy a vissza gombbal nem hajlandó bezáródni... most nem tudok példát mondani, de jópár effélével találkoztam már.
ja... és ha minden OK lesz a fogyasztással, akkor ne törődj a szabad memóriával (RAM)... azért van, hogy használja a telefon!
-
domerator
veterán
Frissült a Winamp 26-án, már tudja a folder playt, de nekem a rövid próba alatt nem ment a 10 sávos EQ... igaz nem volt reboot.
FYI.
(alapból semmivel nem szólt jobban, mint a miui saját playere)
-
domerator
veterán
(#21344) -B-:
(#21345) petipetya:
(#21347) SimonYana:
(#21349) DonMedve:
(#21350) jer1cho:
Uraim:... nagyon nagy tisztelettel köszönöm a válaszokat... ezek legalább emberi hangon íródtak!
SimonYana: gratulálok és irigyellek!-B-: utánanézek a könyvnek.
petipetya, jer1cho: köszi a tippet, de nem szeretnék e-cigizni... ha sikerül, akkor ahogyan Yana, az árát is meg akarom spórolni!
Ezek szerint a marketes, androidos antibagós cuccokat még nem nagyon használta senki...
-
domerator
veterán
válasz
Darahian #21320 üzenetére
Tisztelettel köszi a tanácsokat, tudom, hogy normális módon mik járnak ezzel együtt (angry birds azért csak a legvégső esetben... bár fenn van a telómon.)
Én arra voltam / vagyok kíváncsi, hogy kifejezetten az androidra írt, a marketen található appok közül volt-e már valakinek pozitív / negatív tapasztalata, kipróbálta-e már bármelyiket, segített-e valamit az, hogy látta az egészségének a javulását/romlását, a spórolást, stb.
Tudom, nem vagyunk egyformák, ha valakinek jó/rossz tapasztalata volt valamelyikkel, az nem jelenti azt, hogy másnak ne az ellenkezője jönne be.
Szóval?
-
domerator
veterán
válasz
hodostamas #21307 üzenetére
Az appok megvannak, én is megkerestem őket, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
-
domerator
veterán
Szóval használt már valaki a marketről dohányzásról való leszokást segítő appot?
-
domerator
veterán
Használt már valaki dohányzásról való leszokást segítő appot?
-
domerator
veterán
válasz
DigitXT #21007 üzenetére
Biztosan igazatok van !!
sssz neked is!!
Mondom.... ez csak nálam egy ilyen görcs a rossz tapasztalatok miatt... egy szóval sem mondtam, hogy követendő... sőt, lehet, leszek annyira lusta, hogy nem használom az időzítőt (vagy ha hangos lesz éjjelre) ...
Mindenütt azt lehet olvasni, hogy a relatíve hosszú töltés a mai akkukra a mai eszközökben nem káros.
Sorry, nem akartam megkavarni senkit!
-
domerator
veterán
válasz
DigitXT #21004 üzenetére
Tudod... lehet, hogy csak nálam rossz beidegződés... régen egy laptopot szinte csak desktopként használtam (állandóan töltőn) és 1-1,5 év alatt az akku kimúlt (szinte 0-ra döglött)... az akkori Li-Ionokat nem szabadott túlnyomó ideig töltőn használni... megvolt a fizikai magyarázata, de már nem emlékszem.
A mostaniakat már állítólag lehet, csak én rizikózok még mindig... -
domerator
veterán
válasz
cintula187 #20999 üzenetére
Wma lejátszás lesz a mai MIUI frissítésben, ha jól olvastam. FLAC-ot nem játszik véletlenül a Mort?
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
nagy1970 #20453 üzenetére
Ennél többet nem nagyon tudok neked segíteni, mert leírták már utánam-előttem.
A linkről letöltöd az e202.apk fájlt, a számítógépről kábellel, vagy bluetooth-on felmásolod a telefonra, ott a fájlkezelővel megkeresed, ráböksz és telepíteni fogja.
Nem tudom, milyen telefonod van, mert nem olvastam vissza... az biztos, hogy az én Motorola Defy-men, amin MIUI-US rom fut (tehát nem gyári), nagyon szépen működik... lehet ujjal bökdösni a csillagos ég előtt trónoló kék földgolyóbist és ettől ireg-forog...
Remélem sikerül telepíteni.
(#20455) petipetya:
Fentebb linkeltem... csak le kell tölteni!!! Ne kínlódjatok a guglival.
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Google Earth 2.0.2.... és tökéletesen megy Defyn MIUI-US alatt.
Szerk: legalábbis csont nélkül elindul... nem teszteltem le minden funkcióját, a műholdkép tökéletes.
-
domerator
veterán
Segítsetek nekem egy félig OFF-ban.
Ha a PC-ről küldök fájlt a telefonra, akkor a telón elég ha bekapcsolom a bluetooth-t és fogadja (össze vannak párosítva)
Viszont telóról csak akkor megy PC-re, ha a PC-n a BT menüből megnyitom a fájl fogadása ablakot. Ezt minden fájlnál el kell játszani.Van valami megoldás arra, hogy ne kelljen minden alkalommal a fogadást engedélyezni a PC-n? A bluetooth beállításokban nem találtam semmi effélét (Windows7 SP1)
Köszi
-
domerator
veterán
Frissült az Opera Mini (6.5)
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
OFF:
Hátha valaki érintett... egy másik fórumban olvastam:
Az október 31-től érvényes ÁSZF szerint a Telenor egy csomó LEZÁRT tarifacsomagnál emelést hajt végre!!!
-
domerator
veterán
válasz
Keresztapper #19732 üzenetére
Logikusnak hangzik... szerintem is elég lehet a telóban megszüntetni az USB kapcsolatot, de aki laikus, mint én és biztosra akar menni, az a PC-n is leválasztja... egyébként én minden tárolót (stick, card, külső HDD) előbb leválasztok egy ideje.
(hívásrögzítésről meg annyit, hogy amit én mondok, azt vállalom, szóval felőlem rögzítheti bárki... én tegnapelőtt bekapcsoltam automatára és így is marad)
-
domerator
veterán
Köszi az infót.... most már tudom, hogy benne van... de ha már ennyire tájékozott vagy, akkor megkérhetlek jóuram, hogy megosztod a titkot és elmondod hogy hol a vérben van ez benne a blédben???? mert én ott nem láttam, pedig volt vagy 15 rom rajta...
(nem akarlak megbántani, de bammeg ennyi erővel be is írhattad volna rögtön, hogy hol van...)
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest