Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Csabex #147632 üzenetére

    Ahh.. teljesen egyedi.. minden gyartora.. Android a kijelzohoz Android Auto illesztessel szokott ma mar lenni de ez megjelenitesre valo, vagy szorakoztato elektronika reszekent. Meg akkor Opeled van gondolom (Op-Com miatt) de erre nem lesz kesz megoldas, Op-Com Androidra nincs is, a CAN Bus-on nyersen irhatnal de akkor neked kell kitalalni / lefejleszteni mi mit hogy csinal es lehetoleg nem osszeboritani a Can-en logo tobbi cuccot.

    UI: Sok ELM327-est vettem en is es tobb appot is (meg "diagnosztizalgatok" vele alap dolgokat), aztan az elso par ilyen - cca. 6 eve vasarolt - volt eddig a legjobb, azota volt meg vagy 6..7, abbol egy volt olyan, hogy el-eldobta ritkan a protokollt (bar en mindig "dragat" vettem, $6..8..12). De emellett van kezi OBD2 (szines kijelzos, grafikon rajzolos) meg egy Autocom.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák