Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz crok #147634 üzenetére

    Jaa, akkor csak a CAN Bus a közös, a soft az már egyedi, hogy milyen módon beszélget az eszközökkel :) Igen, Opel van még, de eladó sorba kerül és úgy néz ki, hogy egy mk 2.5 kombi Focus lesz és abból szeretném majd a Sony-t kipakolni és egy ilyen Dual Din-es displayes valamit berakni helyébe, tehát innen az ötlet egy amolyan custom "droidra", de a bonyolultsága miatt szerintem el is engedtem a dolgot. Van erre topik, vagy itt a topikban fordult már elő jól bevált Dual Din-es valami?

    Áhh, sokat kínlódtam az ELM-ekkel, folyton ledobott és nagyon gagyi alap dolgokat tudtam lekérdezni vele csak... Mai napig is van valahol még egy rakat ilyen droidos app valahol a NAS-on talán :DDD Op-Com az jól bevált, vele még gyári távot is tudtam tanítani... MID kijelzőmre sajnos nem volt jó, mert csak diag-ot tudott vele, sajnos nyelvi, meg egyéb paramétereket nem lehetett csak a gyári Tech2-vel.

    A kieg. modul ismerős, a mostani Sony-m is összehoztam a multi kormánnyal, viszont ahogy te is írtad, az autóban lévő eszközökbe szeretném ha bele tudna nyúlni, de tényleg elengedtem a dolgot, mert nem egyszerű sajna :)

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák