Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aprokaroka87 #93684 üzenetére
A készülék már nincs nálam, mert egy barátomnak rendeltem és már elvitte. Ő jelezte, hogy gondjai vannak az m2ts lejátszással. Pár nap múlva tudom "élőben" megnézni.
Gondolom, valami kamerás felvételek lehetnek.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aprokaroka87 #93682 üzenetére
Akadozik, pixeles, szétesik a kép. Szóval élvezhetetlen.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aprokaroka87 #93677 üzenetére
Csak, mint érdekesség. Feltettem a THL 5000-re a VLC-t. Az viszont ezen a készüléken nem támogatja a HW gyorsítást.
Ki érti ezt?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aprokaroka87 #93673 üzenetére
Igen, fullHD. Töltöttem le tesztvideókat is, de ugyanaz a helyzet.
Ez valami platform összeférhetetlenség (MTK vs. Qualcomm)? Az én THL 5000 készülékemen simán viszi az MXPlayer HW-s gyorsítással, azaz ott be lehet kapcsolni. -
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Adott egy ZTE Axon Elite készülék, Snapdragon 810 processzorral, Android 5-tel. Általános videólejátszóként az MXplayert tettem fel. Az m2ts formátumot azonban nem tudom lejátszani vele, szoftveres gyorsítás nem elég, a hardverest meg nem lehet bekapcsolni, mert nem támogatott.
Mi a megoldás? Tegyek fel másik lejátszót? Melyiket?
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Adott egy Mobius (akció)kamera, amit okostelefonról is be lehet állítani. Ehhez létezik egy androidos (és iOS is) alkalmazás. Viszont sem a tabra, sem a telefonra nem tudom letölteni, mert a Play azt mondja, hogy nincs kompatibilis készülék. Elvileg az OTG képesség lenne az előfeltétel, de ez mindkét készüléken működik.
Mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest