Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petir

senior tag

válasz vadkörte #42349 üzenetére

Köszi Somatom és Vadkörte

Nem azt mondom , hogy profi vagyok de előző telefonomon cseréltem romot és rootoltam is .
    A mostani készülékem(S9195 ) még elég új mármint nekem még még nem mertem rootolni tudom pikk pakk meg lehet csinalni es a gari se ugrik mert vissza lehet csinalni... De még várok vele!

Tűzfal világos mit csinál :) az ajánlott progik közül Greenify jött be ehhez ugye nem kell root.

Elméletileg amit programot itt hozzáadok és a főképernyőn meg is jelenik , mint hibernálva ezek akkor nem futnak a háttérben és nem is fog online-nak jelezni? Böngészhetek nyugodtan!

Kérdésem:
    Hibernálva OK! De mondjuk ujrainditom a telefont , ugyanúgy hibernált állapotban marad vagy ujra hozzá kell majd adnom?

Megmondom őszintén jók ezek a csevegők de ugye mindig onlinenak jelzi az embert és ez elég idegesítő mert van , hogy nem azzal szeretnék foglalkozni innen jött az alapkérdés ugye van e olyan alkalmazas amivel hasonló modon mint a Greenify-ban be tudom állítani , hogy na Te most kapsz netet , te pedig nem értelemszeruen ezektől elvenném egyébként meg böngészhetek vígan!

törölt tag

válasz vadkörte #42349 üzenetére

Szerintem túldramatizálod. Én nem szoktam ilyen negatívan hozzáállni. Az alap kérdést ismerjük, hetente előjön. Tudjuk, hogy jogos, mert ha a kínaiakon múlna, akkor a kalaptartón bólogató kutya is Androidot futtatna. Az első hozzászólásából nekem nem úgy tűnt, hogy a kérdező kővel dobálná a repülőt és később, a root hallatán sem kezdett ördögűzésbe. Semmi okom nem volt feltételezni, hogy ne értené, vagy legalább ne akarná megérteni, amit írok.

Új hozzászólás Aktív témák