Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Köszi Somatom és Vadkörte
Nem azt mondom , hogy profi vagyok de előző telefonomon cseréltem romot és rootoltam is .
A mostani készülékem(S9195 ) még elég új mármint nekem még még nem mertem rootolni tudom pikk pakk meg lehet csinalni es a gari se ugrik mert vissza lehet csinalni... De még várok vele!Tűzfal világos mit csinál
az ajánlott progik közül Greenify jött be ehhez ugye nem kell root.Elméletileg amit programot itt hozzáadok és a főképernyőn meg is jelenik , mint hibernálva ezek akkor nem futnak a háttérben és nem is fog online-nak jelezni? Böngészhetek nyugodtan!
Kérdésem:
Hibernálva OK! De mondjuk ujrainditom a telefont , ugyanúgy hibernált állapotban marad vagy ujra hozzá kell majd adnom?Megmondom őszintén jók ezek a csevegők de ugye mindig onlinenak jelzi az embert és ez elég idegesítő mert van , hogy nem azzal szeretnék foglalkozni innen jött az alapkérdés ugye van e olyan alkalmazas amivel hasonló modon mint a Greenify-ban be tudom állítani , hogy na Te most kapsz netet , te pedig nem értelemszeruen ezektől elvenném egyébként meg böngészhetek vígan!
-
törölt tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Szerintem túldramatizálod. Én nem szoktam ilyen negatívan hozzáállni. Az alap kérdést ismerjük, hetente előjön. Tudjuk, hogy jogos, mert ha a kínaiakon múlna, akkor a kalaptartón bólogató kutya is Androidot futtatna. Az első hozzászólásából nekem nem úgy tűnt, hogy a kérdező kővel dobálná a repülőt és később, a root hallatán sem kezdett ördögűzésbe. Semmi okom nem volt feltételezni, hogy ne értené, vagy legalább ne akarná megérteni, amit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Dell Latitude 3301 Core i5-8365U CPU laptop (Kijelzőben pixel csíkok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
az ajánlott progik közül Greenify jött be ehhez ugye nem kell root.
crok
mobilizmo