- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
G. Play áruházzal kapcsolatban lenne kérdésem. Eddig csak ingyenes appokat használtam,de most tetszik egy kettő amit meg szeretnék venni,csak óckodok attól,hogy a bankártya adataim megadjam.
Hogyan zajlik a vásárlási procedúra,tényleg csak MasterCard és Visa kártyát fogad Maestro-t nem?
-
Vartanus
őstag
válasz
Viktor0610 #64908 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Ha megveszek egy appot és később a telón ugyanazon google fiókommal lépek be csak akkor nem kell megvenni újra,vagy hogyan működik ez?
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulok hozzátok.
1: Ha Playről letöltök egy fizetős alkalmazást és később valami miatt a droidot a telón teljesen újra kell húzni és az alkalmazást amit vettem újra telepíteni szeretném,akkor ismét meg kell vennem,vagy hogyan működik?(eddig mindig csak ingyenes appokat használtam,így ebben kissé tapasztalatlan vagyok még)
2: Az LG Camera app jónak számít vagy érdemes lecserélni másra?
Köszi a segítséget
-
Vartanus
őstag
Hali napokban vettem egy magentás Samsung Galaxy S Advance telót és telpítettem rá Avast anti vírust...tök jó meg minden,csak egy baj van,az egyik fő funkció a tűzfal csak rootolt telón fut...és mivel kezdő androidos vagyok(10év után tértem át nokiáról
) nem igazán vagyok tisztában a rootolással és félek is tőle hogy a telót taccsravágom és ohne garancia..esetleg tudtok mondani olyan (lehetőleg ingyenes) progit amin root nélkül megy a tűzfal vagy csináljam meg a rootot(csak nem találtam még gyári t-m.os romot vész esetére,am mennyi esély van hogy egy rottal kinyírom a cuccost?)
köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest