- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Zototh64
őstag
válasz
zeon.hu #156708 üzenetére
SmartThings widget-ben találtam csak lehetőségeket, egy gombos indításra, kikapcsolásra, stb. 4x2-es widget, szóval több indítót is bele lehet tenni.
Nekem abban csak a tv-t látja, lámpát nem.
Nem tudom, hogy Neked a konnektort látja e.
Samu telóra szeretnéd azt hiszem, azon van.
Gugli home-nak nem találtam widget lehetőséget. -
Zototh64
őstag
válasz
zeon.hu #156698 üzenetére
Nekem is ez a "gondom" 2 nem régi buta led lámpával, és amit írt Fall-N fórum társ is, én abból a Sonoff mini irányba tartok.
Nem nagy befektetés, gugli home kezeli, mindenki tudja itthon vezérelni. Rutinokat is tudsz adni, annyi, hogy ehhez angol nyelvűnek kell lenni a telefonnak, csak akkor vannak rutinok, de ez neked nem okoz úgysem gondot. Hosszú távon én ezt látom jó megoldásnak. Persze nem biztos, hogy jól. -
válasz
zeon.hu #156621 üzenetére
Köszi , azt már végig jártam amit írtál (régebbi verzió ) . A friss verzió bejentkezés után egyszer elindul , utána bezáródik a microG és a vanced app dara (összes) után engedni fog bejelentkezni , de utána elő jön a fenti gond(fc) . Pedig jól jönne a vanced, mert kiakasztó , hogy egy-egy 40 percre mese ,videó alatt 3-4 politikai plusz hasonló számú egyéb reklámot is a gyerek arca elé tolnak .Miközben korhatár alapján alapból csak szűrt tartalom kerülhet a szeme elé. A family link használata elött nem volt ilyen gond , mármint a vanced nyűgje. Gondolom google csavart egyet a dolgokon , ami miatt ez a probléma fenn áll .
Esetleg rá próbálok majd a magisk root , majd pedig utána telepíteni a vancedet , hátha akkor más lesz a történet vége.
-
válasz
zeon.hu #156603 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék . Valamiért a microG és a family link nem képes együtt működni . A sima youtube-ot használja a gyerek emiatt , korhatár 13-ra beállítva , a kids mellé, pontosabban helyett van telepítve az official yt app . Ha létrejön a microG login akkor a vanced egy idő után összeomlik és nem müködik valamiért , pedig a müködj varázsigét is elmormoltam már 😂
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #155923 üzenetére
Notification History - értesítések tartalmának, megjelenítőjének nyomonkövetésére, logolására, mondjuk ezt az alkalmazásindítás szerintem nincs benne..
-
poirot
őstag
válasz
zeon.hu #155761 üzenetére
Szia !
Én ezt használom. [link] Faék egyszerű, widget is van hozzá, a kiválasztott névnapokra minden nap figyelmeztett, de be lehet állítani az elöző napot is. Nekem megfelel. Mondjuk itt a névjegyzékben nem keres, ahogy írtam az embernek az értesítés csak az általa bejelölt névnapokra jó. De ha egy olyant találsz ami müködőképes, és a névjegyzéket is feltúrja, az engem is érdekelne. -
w.miki
veterán
-
-
Somatom
veterán
-
-
Zototh64
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #155021 üzenetére
Közben a Play Protect úgy néz ki különálló app-ként (is?) letölthető lesz Android 12-től.. @AndroidPolice Remélem a Play Store-ból ki is szedik, úgyis mindig az volt az első hogy kikapcsoltam.
-
válasz
zeon.hu #154972 üzenetére
Csak egyre tettem fel.
Most nem rendelkezem több eszközzel, amire telepíthetném.De fura, hogy csak akkor dobja be nálad, mikor a másik eszköz küldene valami értesítést. 🤔
Eszembe jutott még valami!
Nem mindegy, hogy a helyadatokhoz csak az alkalmazás használata közben vagy állandóan hozzáfér-e. Utóbbi a jó. Nálad ez az engedély megadásra került? -
-
-
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #154842 üzenetére
Vigyázz, ez félrevezető, az alkalmazások között nálam ott van egy csomó android cucc, mint com.android.anyámkínja, meg com.miui.akármik, com.qualcom.csudatudjami ezek tényleg 100 felett vannak.
Nekem 51 van fent (meglepődtem, kevesebbre gondoltam), de ezek egy része gyári app, amit nem tudok leszedni, vagy fent van de szökőévente használom. Ok ez most az otthoni tablet. Telón azért lehet nekem is több van. -
-
-
-
Baku
aktív tag
válasz
zeon.hu #154406 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sikerült ezzel az indiai átállítással (ami egy nettó baromság, mármint hogy magyar régiónál nincs karakterkészlet változtatási lehetőség csak így...)
A lényeg, hogy elértem amit akartam:
A Photo Editor alapértelmezetten azt a karakterkészletet látja, (és használja) amire a teló be van állítva.
(Mondjuk ha más karakterkészletet választok a PE-ban, már csak az indiai módszerrel tudok visszatérni a TNR-ra, mert az app csak a System/Fonts könyvtárat látja, és ott csak a gyári készlet van továbbra is.....)Köszi mégegyszer!
-
Baku
aktív tag
válasz
zeon.hu #154403 üzenetére
Hát igen....
Megcsináltam ahogy leírtad....
Most az egész telón TNR betűkészlet van,
(az ékezetes karakterek jó bénák, mert a BOLD készletből lettek belekucigolva),
De a nagyobb baj, hogy nem tudom hol tárolja a rendszer, mert a System/Fonts maradt ahogy volt, és a Photo Editor sem látja sehol...
Apropó! Mi volt az eredeti fontkészlet a telón? -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #154345 üzenetére
Az a videó totál fals. Egyáltalán nincs ilyen menüpont. Súgóközpont » hangok » hogyan tudom kikapcsolni a Facebook üzenetek hangját. Idézem:
"This feature isn't avaiable on az androidos alkalmazás, but it is avaiable on these device. Select a device to learn more about this feature"Alatta:
Számítógépes súgó. -
Somatom
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest