- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karldergroße #61324 üzenetére
A telefon nyelve számít. Én pl csak angolul használom a készülékeimet, és az angol nyelvű értékelések jelennek meg.
-
LonGleY
veterán
válasz
karldergroße #61324 üzenetére
A böngészőkben igen (az Opera Classic és a Mini már nem bánik el a Play oldallal, de a többi jó), az alkalmazásban szerintem nincs (max, ha proxy-znál).
-
törölt tag
válasz
karldergroße #61319 üzenetére
Már régóta gondolkodom rajta, hogy miért nem alkalmaz engem a Google materiális tanácsadónak. Sétálgatnék a fejlesztő-ötletelők háta mögött és amikor valamelyik elkezdene kidolgozni valami új, elmebeteg elképzelést (KK sd -re írás, Play frissítéskezelés, kommentek alapértelmezetten relevancia szerinti megjelenítése, stb.), akkor én kiosztanék egy akkora materiális sallert, hogy megfejelje a monitort. Ezzel nagyon hatékonyan lehetne kezelni a fejlesztések irányvonalát. Faternak is bejött a módszer, hisz sikerült tisztességes, motoros kocsmatöltelékké fejlődnöm.
-
LonGleY
veterán
válasz
Írd be a Play link végére: &hl=en
Így nem az alapértelmezett beállítás szerinti leírást és hozzászólásokat mutatja.
-
tomy86
addikt
válasz
-
tybsen
addikt
válasz
karldergroße #61218 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, akkor tényleg kénytelen leszek keresni másikat. megnézem, amit linkeltél.
-
Bozek
nagyúr
válasz
karldergroße #59521 üzenetére
Mivel Android-os topic-ban vagyunk, ez szerintem egyértelmű. Olyan telefont tudsz mutatni, amibe normál SD megy?
-
Foose
addikt
válasz
karldergroße #51885 üzenetére
hát köszi. Csak hogy akivel beszélek,nem fog csak ezért plusz appot használni.
Ha már a gtalk helyett a hangouts van a telón,evidens hogy a másik fél is azt használja,és azt is akarja. Most plusz appot feltenni ezért... És ugye az nem ingyenes,amire most nincs pénzem. Ezzel most nem lettem előrébb
alternatív megoldást magamtól is tudok,megoldást szerettem volna a problémára.
-
xSide
őstag
válasz
karldergroße #51761 üzenetére
Menü
-
Jacak
senior tag
válasz
karldergroße #50623 üzenetére
Hát,ha elszánod magad rá,h. lecseréld a ROM-ot,sztem is érdemes lenne vmilyen custom ROM-ot nézned rá,lehet,az sokat javíthatna az általános használhatóságon is...
-
quailstorm
félisten
válasz
karldergroße #50623 üzenetére
Miért nem raksz rá kitkatet? (CM11) Haver túl van rajta, jók a tapasztalatok. Resurrection ROM, erre keress rá.
De a gyári se lassú annyira ha jól van felrakva. -
törölt tag
válasz
karldergroße #50620 üzenetére
Nem ismerem a típust és ez csak egy magánvélemény. A TouchWiz -nél sztem nem az erőforrás igény a probléma, hanem a lehetőségek hiánya egy Apex -hez, vagy Nova -hoz képest. A Samsung telirakja mindenféle minek-alkalmazással a telót. Ez még egy komolyabb vason is érezhető. Ha menteni akarod, ami menthető, akkor root és gyomláld ki ezeket. Ha úgy is szenvedős, akkor nem a launcheren fog múlni az üdvösség.
Egyébként az utóbbi pár napban kétszer frissült az Apex. Nálam olyan csúnya fagyást produkált, hogy power hosszan -féle reboot lett a vége. Ilyen soha nem fordult elő azelőtt. Lehet, hogy csak egyedi probléma, mert egyébként új, fura jelenségeket tapasztalok a telón, amik okozhatnak ilyen fagyást. Ezekre még keresem a magyarázatot, de azért gondoltam, biztos, ami tuti, jelzem.
-
Jacak
senior tag
válasz
karldergroße #50620 üzenetére
Az enyém gyengébb (Motorola Defy),és stabilan,jól megy rajta a Nova launcher.
-
aicon
senior tag
válasz
karldergroße #45654 üzenetére
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
karldergroße #45598 üzenetére
Értem. De nekem kiderült, hogy még se jó..
Nem ismersz véletlen olyan locksreen alkalmazást amire kilehet rakni widgetet és PIN kódot is be lehet állítani, de közben a widget használatához nem kér kódot?
(vagy ha kér is kódot, azt ki lehessen kapcsolni) [lehet érthetetlen amit írok: szóval a widget használatához ne kérjen kódot, a telefon feloldásához már igen]
-
S e t h
nagyúr
válasz
karldergroße #43874 üzenetére
Nem ajánlotta, felhívta rá a figyelmet.Egy alternatíva arra az eshetőségre, ha rendkívüli időjárási helyzet bekövetkezése várható, viszont az alkalmazás még meglehetősen kiforratlan.Mondatokat meg nem kisbetűvel kezdünk,nincs mit, szívesen.
Jazz:
Én még akciósan vettem, vannak hibái, de elfogadható szinten teljesít.
Abbyy textgrabber -
kovisoft
őstag
válasz
karldergroße #43874 üzenetére
Most, hogy próbálgattam egy kicsit, egyet kell értsek..
-
Melack
veterán
válasz
karldergroße #35894 üzenetére
Handcent SMS
-
drmotto
őstag
válasz
karldergroße #35806 üzenetére
Nekem meg ott van.
-
drmotto
őstag
válasz
karldergroße #35786 üzenetére
Érdekes, hogy S3-on ott van az appsban, míg SGA-n nincs. Mindkettő 4.1.2.
-
róland
veterán
válasz
karldergroße #35777 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor a Samsung Application Monitor Widget-re gondolsz. Elérhető a Samsung Apps/Apps for Galaxy részében.
-
petipetya
nagyúr
válasz
karldergroße #33852 üzenetére
-
Probert75
addikt
válasz
karldergroße #31508 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, hogy fut a háttérben. Kilövöm a futó alkalmazások közül és nekem nem jön vissza magától, csak ha elindítom. De utána, ha már nem használom, megint kilövöm és nem jön vissza. Lehet jobb a Poweramp, de az ha full progit akarsz, fizetős. Amennyit zenét hallgatok, arra meg nem ér meg nekem 800 Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged