- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gacsoi #18025 üzenetére
Megoldottad, köszönöm
Ami a gépemmel kompatibilis azt én is, nekem néha olyanok kellenének ami nem pl amit átküldtél.
-PLevi-
Többször is, de semmi változás nem volt, talán annyi hogy a negyedik tipus beirása után nem bootolt be többet. Az előbb raktam újra.Amit ux1 mond arra gondoltam én is, lehet hogy az segített volna, majd ha lesz még türelmem lehet hogy eljátszok vele, csak még mindig nem tudom melyik az a tablet tipus ami a legjobb lenne. Mindenfélét írnak a neten.
-
hr2
őstag
válasz
gacsoi #16202 üzenetére
Ezt lesd meg, igaz ez "kicsit" drága.
(#16203) dokee78
Valószínűleg nem sok a különbség a két progi között. -
nggabi
félisten
válasz
gacsoi #16196 üzenetére
én néztem. 2 baj van: viszonylag drága még ebayről is az antenna. ha meg is vennéd olcsón akkor is az itthon dvb-t adás tetőantennára van optimalizálva (értsd: gyenge f0s). szobában max erősítős aktív antennával működik... sok pénzt ne rakj bele
Integra: nem ismerte fel
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gacsoi #15583 üzenetére
Ez mekkora? Gondolkodtam már hogy miért nem tüntethető el gyárilag az alsó sáv, hiszen pl táblán ez igazán alapvető lenne, és tessék. Köszönöm, így a böngészés is teljes lesz. A full!screen+ még többet tud, a leírás alapján inteligensen felismeri mit használunk és az alapján tünteti el, vagy mutatja a system bart.
-
punky10
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
gacsoi #14937 üzenetére
Értem én amit írsz, csak nem értek vele egyet. De ez ugye nem baj?
Attól, hogy ingyenes egy program, lehet róla véleményem. Nincs a play szabályzatában, hogy csak a fizetős appokra mehet negatív kritika.
A fejlesztőnek is az a jó, ha nem csak a dicséretet kapja, mert attól még senki sem fejlődött. Legalábbis szerintem. De részemről is ennyi a témában, főleg hogy eredetileg csak egy kérdésre akartam válaszolni. -
xSide
őstag
válasz
gacsoi #14928 üzenetére
Nem egy felhasználó kedvének vagy ízlésének kell megfelelnie!
A fejlesztő teszi dolgát és nem hibázik, itt nem erről van szó hanem hiányosságról és nem kellőképpen átgondolt tervezésről, jól is néznénk ki ha egy webshop pont a rendelés és fizetés lehetőségét nem tenné elérhetővé az oldalán, hogy kicsit éreztessem a hiányosság súlyát
Idő van a javítgatásokra, észrevételek figyelembe vételére, azonban ezeket figyelmen kívül hagyva a népszerűség és elégedetlenség lesz úrrá, ami a csillaghullásra emlékeztető meteorzáporral fogja jutalmazni!
Joggal mondhatja minden fejlesztő, minek töröm magam ezeknek úgysem tetszik semmi!
Két lehetősége marad:
- "csakazértis" megmutatom képes vagyok elégedettségre okot adó változtatásokat eszközölni, javaslatokat tenni a megrendelőnek
- jó ez így, vagy megszokják vagy "megszöknek"Utóbbi épp téged erősítene amennyiben fejlesztő lenné, hisz irtad "Nem kell használni..."
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
-
wattafaka
senior tag
Úgy értettem a KMPlayer-es cuccot, hogy mikor anno keresgéltem ilyen remote app-okat, akkor találtam pár olyat, ahol be volt rakva pár előre definiált médialejátszó, és azokhoz az alapműveletek (lejátszás, megállj, pörgetés, hangerő, stb). És ugye mindenhol mások a hotkey-ek. Mondjuk ha androidon most full billentyűzet áll rendelkezésre, akkor végülis mindegy
Nem tudom, hogy érthetőbb volt-e.
-
buta29030
tag
Köszönöm, de azt is meg tudod mondani, hogy ezek milyen programmal nézhetők élőben?
Még egy kérdés: Szeretném megcsinálni a kedvenc HD-filmeimet az 1024X768-as tabletemre. Egyrészt az 1920-as filmek szaggatottan mennek, másrészt a fálj-méret is túl nagy. Szóval átkódolás lenne 1024-re, MP4-re H264-es kodekkel, 128 bites AAC hanggal. Az asztali PC-m linuxos (Ubuntu 12.10). Tudtok olyan programot, amivel át tudom őket kódolni? (Az AVIDEMUX, a HandBrake és a Transmageddon csak a fájlméretet tudja csökkenteni. A képfelbontást nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest