- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
A linkelt cikk jól kifejti, igaz, angolul. Nekem egyszerűen a widget rész jobban tetszett, meg a Facebook integráció is jó, mutatja szépen azokat eseményeket, amiken részt veszek. Pontosabban nem tudom körülírni (hetekkel ezelőtt hasonlítottam össze őket és nem is emlékszem az apróságokra), szerintem érdemes e kettőt kipróbálni. Az UpTo biztosan tud magyarul is, a Sunrise-ra nem emlékszem. Érdekesség, hogy mindkettő iOS-ről származik.
Előtte a Business Calendar-t használtam (widget kijelzésben az volt a legszimpatikusabb), de a hibái és az összeszedetlensége kiidegelt.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz canniball #64460 üzenetére
Na ezt jónak mondod. A csicsásítókhoz tartozom én is.
Kell egy egyensúly kétségtelen és nem mindig könnyű eltalálni. A material deisign elméletileg pont az informatív megjelenésre épít amit a Microsoft vezetett be a metro felülettel. Azt meg ugye ahogy a nevében is szerepel, információs táblák ihlették. Az irány jó szerintem, persze ezt is el lehet szúrni.
-
ujhelyiferi
tag
Sziasztok!
Nekem viszont egy olyan Launcher kellene, amiben csak annyit tudok csinálni, hogy az alkalmazásokat mappában rendezem, illetve tetszőleges sorrendbe tudom állítani őket(ne ABC sorrendbe legyen) semmi többre nincs szükség!Létezik ilyen?
Próbáltam már sok ilyet, de ott drasztikusan megváltozott a menüm.(Nova,...)
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Úgy érted, a főképernyőn? A gyári is tud ilyet általában (ikon elkapása, és el nem engedve egy másik ikonra dobása... a klasszikus drag n' drop mozdulat). De az ingyenes Apex még egy kicsit jobban letisztítható vizuálisan, bár több beállítást kell átnézni.
Milyen menüd változott meg drasztikusan Nem értelek. Akkor most a programlistában akarsz mappázni? Egyébként az Apex ebben kevésbé drasztikus, jól beállítható, de azt hiszem, csak a Pro-ban elérhető a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz LonGleY #64459 üzenetére
Köszi A facebook integráció nekem nem fontos, telómon sincs FB app sem messenger, de kipróbálni kipróbálom. Nekem fontos az értesítés, hogy az ne késsen, megbízható legyen.
Ha már kalendar, azt nem tudod véletlenül, hogy hol lehet beállítani akár gépen is, hogy ne 23:50kor jelezzen mindig éjjel?"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
-
catroot
veterán
válasz busman #64468 üzenetére
Mert azok a képek a Google+ saját fotók (privát)mappákba kerülnek. A Drive tárhelyét használják egyébként (feltéve, ha beállítod a normál felbontást. Akkor nem számít a tárhely), de a Google+-ban találhatóak. Kicsit faramuci, tudom.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
LonGleY
veterán
válasz ujhelyiferi #64465 üzenetére
Eléggé letisztogatható.
A programlista viszont nem lehet manuális elrendezésű.
Úgy tudsz változtatni a sorrenden, ha célirányosan nevezed el a mappákat, pl. számokat rakva a nevek elejére – ha ez tényleg ilyen marginális kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
asdasdasd
tag
válasz kakuk.tamas #64420 üzenetére
Azért ne szomorkodj, google-be beírod a film címét meg hogy letöltés, majd szépen letöltöd és megnézed. Ingyenes, legális ...
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Tudunk olyan cerberus sms kódról amivel a kikapcsolt gps vevőt be lehet kapcsolni?
FIND parancsra közli, hogy nem találja az eszközt. PC-n rákeresve is azt írja, hogy "Az összes helymeghatározó funkció inaktív, nem fogod tudni meghatározni az eszköz helyét."
Nexus 4-et keresünk!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
noxon
őstag
Hello, nàlatok megy rendesen a facebook messenger? Nàlam pàr napja iszonyú szar. Egyben késve kapom meg az üziket, amit ìrok azt is nehezen küldi àt. Nincs màs alternativa?
We live in a simulated world...
-
beg
veterán
válasz gipsztigris #64479 üzenetére
Cerberus weboldalának help menüpontjából kimásoltam neked Csak ezek használhatók.
[link]Amúgy csak ilyenkor tudja bekapcsolni a FIND-re:
"Cerberus can automatically enable GPS and location by mobile networks only if it's installed as a system app, due to Android security policy. If you have root access on the device you can do that, see the "I have a rooted device" section here."
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
A hivatalos oldalon megtalálod, ha van: [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mogyesz
aktív tag
A find-ra elvileg be kell kapcsolja a GPS-t, akkor is, ha alapból ki van. Az eszköz lát azon a helyen, ahol próbáljátok GPS jelet?
Én tavaly egy tanfolyamon demóztam ezt a funkciót is, de csak az ablakba tett telóval talált meg GPS alapon. Ki volt kapcsolva, de bekapcsolta a find-ra. sms-ben, és webről is mennie kell. -
gipsztigris
addikt
válasz mogyesz #64483 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, elvileg lát, elvileg szabadban van a telefon. Webes fiók tudott csatlakozni, csak a nyomkövetés ill. a helymeghatározás inaktív.
Így tudtam én is, hogy a FIND parancsnak be kell(ene) kapcsolnia a gps vevőt, de csak nem csinálja. Igazából minden parancsot végrehajt, ha kell le is tudom hallgatni, de a qrva gps vevőt nem akarja visszakapcsolni.
Szólhatnék a fiamnak, hogy kapcsolja vissza, de az már nem az igazi!Az előző válaszadóknak pedig csak annyit, hogy nem tudom miért érzitek, hogy mindenáron linkelni kell a hivatalos weboldalt. Gondoljátok, hogy nem olvastam utána mielőtt kérdezek?
Igen, rendszeralkalmazásként van telepítve a cerberus!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
LyonnaisFan1
őstag
Űdv!
Miután feltelepítettem a képen látható programot, az avast ezt írta ki: (az is a képen)
Ez a "Avast Found Privacy Issues" nevezetű értesítési sor mi akarna lenni?
Arra a programra jelzi, amit pár perce raktam fel.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
twine
veterán
válasz S e t h #64452 üzenetére
catroot, és mindenki aki segített
Köszönöm szépen az ötleteket,,, este próbálom átnézni őket....
Az, hogy fizetős valamelyik, nem probléma...nem szórom a pénzt, de minden használt alkalmazásom "pro" verzió...az "agyam" a telefonom (sajnos), azt gondolom megérdemlik a fejlesztők a honorálást...
Ráadásul utálom a "szürkített" menüpontokatMuszáj vagyok a probléma elé menni, mielőtt még "kötelezővé" teszik a "material calendart"...tényleg pont a naptár az egyik legtöbbet használt google alkalmazásom...ezért is érintett ilyen érzékenyen...
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz catroot #64438 üzenetére
Kipróbáltam (volna) a Sunrise Calendart, eljutottam addig, hogy beírom az email címemet, majd a jelszavamat sehogyan sem volt hajlandó elfogadni. Aztán gondolt egyet a progi és FC-be kezdett. Uninstallálam, majd ismét telepítettem, de újfent csak FC-be fulladt a dolog, így letettem a kísérletezgetésről. A Google Calendar viszont műxik, nekem nagyon tetszik, így az marad
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
saelin
veterán
Tudnátok android 4.4 alá valami olyan alkalmazást, amivel biztosra tudnám azt, hogy mennyi töltés van még az akkumulátorban? A gyári %-os kijelzés mindent, csak nem valós adatot mutat. Pl. 1%-ról jó egy óra volt még lemeríteni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
beg
veterán
válasz saelin #64489 üzenetére
Biztosra egyik alkalmazással sem fogod tudni, mindegyik becslésekkel és aktuális fogyasztás alapján kalkulál.
Multiméterrel ki tudod mérni a pontos fogyasztást, ha fontos.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
SG3rg0
őstag
Ez az új Gmail 5.0 tök jó lett! Végre!
[link] -
andris811
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel nyomon lehet követni bizonyos tevékenységeket naptárban, hogy hányszor és mikor történt. Olyasmi kellene, mint a Since nevű app, azzal a különbséggel, hogy nem csak az utolsó esemény érdekel, hanem visszamenőleg is.
Köszönöm. -
Buster17
addikt
Hali. Van magyar dalokkal karaoke app?
-
saelin
veterán
Igen ezt tudom, mert ugyan onnan olvassa. De esetleg az akku feszültségét nézve lehet következtetni a merültség fokára? Pl megjegyzem a kikapcsolás előtt írt feszültséget és az alapján használnám a gépet. A %-ot meg ignorálom. Vagy hülyeséget írok?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest