- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
Én egy picit drágállom, ha kerek 100 lenne, szerintem jobb ajánlat lenne. De a külső az nagyon szép
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Doki42
őstag
Jól néz ki. Tartósságra leszek kiváncsi. A régi redmik hamar vacakoltak.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Lehet picit korai még, de melyik telefont ajánlanátok?
Ez, a 12 pro 5G, vagy a Samsung A54 5G?
A jack miatt a redmik felé hajlanék, de nem tudom, ez a reklám dolog mennyire zavaró. Illetve az a fő szempont, hogy 3 év múlva is működjön még -
tibaimp
nagyúr
Az utolsó mondat egy részével nem teljesen értek egyet:
"viszont ha a 10-es szériás vagy régebbi modellről indulva keres valami újat, akkor érdemes a Note 13 5G-re vetni egy pillantást," -- a 10-es szériáról még pont nem éri meg váltani erre, majd esetleg a PRO változatok valamelyikére.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
gaben1000
tag
Mondjuk az sem egy utolsó szempont. Bár ilyen térerő problémát még nem olvastam senkinél
-
Farkas82
tag
válasz gaben1000 #10 üzenetére
Konkrétan az a 54-ről nem olvastam, de bármelyik exinosos samsung alatt a rosz térerő körül pörög a fél fórum. Salyát tapasztalat, hogy ahol a mate 10 pron stabil 4g volt, ott az exis s22 csak 3g volt, néha egy pillanatra felvillant a 4g,majd megint leesett róla.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A note 12 pro 5G válaszd, ebből a trióból az a legkiegyensúlyozottabb telefon hw oldalról nézve. Viszont ha a sw up to date erősebben nyom a latba akkor a samu a54-et választanám. A céges telefon A54, a saját 11lite5GNE, oly nagy különbség nincs köztük, mindegyiknek meg van a saját hülyesége.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Graphics
Jómunkásember
Huhh, ez gyorsan jött tesztre.
Na olvasom is.
RN 12 Pro 5G van családban, az egy kellemes és nagyon jó cucc lett, erre is kíváncsi vagyok.
Szerk:
Nos a hardveres részig jutva, aki még tud vegyen 12 Pro 5G-t, azért a Dimensity 1080 bőven kraftosabb, mint ez a 810-es átnevezés.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
noisia
aktív tag
Jaaa értem. Hát nemtom, nekem majdnem mindenhol van wifi, ahol meg nincs, ott meg megy a net, lehet telefonálni. Senki nem panaszkodott még, hogy nem hall rendesen. Bár nyílván ha ezzel vannak tele a fórunok, akkor ez egy valós probléma lehet. De akkor én makker vagyok, mert még sosem volt problémám ... céges teló, ingyen volt
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
User64476
őstag
A Redmi nem a budget vonal kéne legyen? Mennyibe fognak kerülni a Xiaomi telefonok? 4-500e?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz User64476 #15 üzenetére
Az feltűnt, hogy elég jelentősen drágultak az új mobilok úgy 2020 óta?
A budget ma már nem az, ami akkor volt...
Még ha az emberek fejében létezik is egy elgondolás, hogy olcsónak kell lennie, mert csak...
A Xiaomi - Poco - Redmi vonalon már nincs igazán budget kategória, oda más gyártók léptek be, ha valaki a 30 ezres mobilokat keresni, nos nincs... 5-7 éve lehet volt, amikor még Redmi 4A-k voltak...
Csak eltelt pár éve... Az indiai piacon van pár olcsóbb mobiljuk, de nincs 30-40ezres cucc nagyon.
Mit értesz budget alatt, itt inkább ez a kérdés.?
Középkategória alja 90 ezertől indul. Ez alatt van még a Redmi 12/13-as vonal, ha az a budget, akkor az annyi.
Redmi 12 : 60 ezer.
Tehát korrekt azt mondani, hogy a budget szerepét a sima Redmi vállalta magára ( a Poco testvéreivel együtt)Ez alatt nincs értelmes ajánlat.
Xiaomi telefonok árai pedig mindig kiderülnek a tesztekből, de Xiaomi 13 ennyiről indított. [link] Egy ideje igen 300-től indulnak a csúcstelefonok, sőt már inkább felette.
( És igen, ha megnézed akár egy S24 topicját, van bőven, aki ennyit ad egy telefonért. A piac abba az irányba mozdult, hogy lehet ritkábban cserélnek az emberek telefont)
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Rusher4587
tag
Sziasztok! Sürgős lett a telefon vásárlás a családban, 13 Pro 5G modellt várjuk nagyon, lesz arról teszt a közeljövőben?
Si vis pacem, para bellum!
-
Tschubi
tag
Még tavaly december elején vettem meg a RN 12 Pro-t. Kicsit hezitáltam várjak-e a 13-as széria megjelenéséig, de olvasva ezt a tesztet egyáltalán nem bántam meg. Ezen teszt alanya árban szinte ugyan az, de legalább gyengébb is sok mindenben a 12 Pro-nál. Pl. hw, kamera, töltés, hangszóró. Ja, és azon már 14-es android van. Biztos erre is megérkezik hamarosan, de így nem lesz előnyben a frissitéseknél sem. Leginkább a hw részt nem értem, miért több, mint 2 éves procit raktak bele. Amiben ez jobb, hogy van benne FM rádió, kisebb, könnyebb. Ezek alapján a tetszett plecsnit én nem értem.
A teszthez: ha ebben ugyan az a kijelző van, mint a tavalyiban, akkor miért vannak jelentős eltérések a fehér fényerő értékeknél? Melyik az igaz?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
2020 óta megdrágultak a telefonok?
2020 óta mi NEM drágult meg?
Ez van, ezt kell szeretnünkA fejlődés ugyanakkor erős. 2021 őszi Redmi 9T (van most a kezemben), 4/64 GB, 70.000 Ft környéke, 6000mAh akku, 18W töltés
(4G, és van NFC - bár nekünk épp nem kell)2023 év végén ugyanebből az árból Note 12S-t vettünk, 8/256 memóriával (NFC nélkül, 4G), 5000mAh akku, 33W töltés
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Nyilván az újdonságból is lesz ilyen olcsósított 4G-s verzió, kiváncsian várom, avagy várják jó sokan.
Olcsó telefont keresőknek a 12S szerintem is egy jó alternatíva.
A frissítések meg, hát kinek mennyi kell, itt rövidebb, ezért olcsóbb a cucc.
Mindenki el tudja dönteni, hogy az neki úgy jó-e.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
batai15
félisten
megvárom még a ultra pro nonplus verziót hátha azzal normálisan fognak majd foglalkozni.
-
IQfályter
tag
Nagyon beragadt valami a Xiaomi-nál azokkal a 2MP- es makró kamerákkal. Szörnyű
-
metalstorm
aktív tag
Rengeteg pixel, a végeredménye pedig 8 ... legalábbis aki fekvő állapotba fotóz mivel úgy kellene ha nem instára megy FHD videó és ennyi? Hát a Pixel 4-esem még mindig többet ér ezeknél....
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
A Redmi Note 10 pro-ban volt először 108 megapixeles kamera ezen a vonalon.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
d.janos
csendes tag
Ez a modell erősebb a Redmi Note 11 Pro 5G-nél?
-
veterán
Illene neki erősebbnek lennie. Ha nem a nyers erőben (Antutu pontokban), akkor valami másban lesz előny. Fejlődés mindig van, csak kérdés hogy miben, érint-e az téged, vagy nem.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
d.janos
csendes tag
Igazából nem feltétlenül a hardver legyen sokkal jobb, hanem szoftveresen. Mert ez a 11 pro ugyanolyan 💩, mint a 10-es széria szoftveresen. Akadozik, belaggol, képernyő frissítési problémák, lassulás, idegesítő gyári szoftver hibák (pl. távirányító) stb. stb.. Csak tartok tőle, hogy ugyanazokkal a hibákkal fogok találkozni, mivel ugyanaz a szoftver/muiu. Pedig a Poco modellek olyan gördülékenyek hetek után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest