-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
SZiasztok!
Power Toogles nevű progit használja valaki? Az adatforgalmat mikor bekapcsolom állandóan bedob a menüjébe, hogy ott is engedélyezzem. Ezt nem lehet kiküszöbölni valahogy és csak a widgeten elég legyen bekapcsolni?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
addikt
válasz zho-lee #109490 üzenetére
Szia!
Jól csinálsz mindent, sajnos valamelyik utóbbi android fő verzió óta (vagy Lollypop vagy Marshmallow) produkál 0 bájtos fájlokat, pedig nagyon szerettem, mert tényleg nagy előnye volt a root mentes működés. Kár, hogy nem frissítik már, mert hozzáigazítva a mai droid rendszerekhez újra jó lenne valószínűleg.
Akár Összefoglalót lehet is szerkeszteni szerintem, hogy kitörölni a TC: ADB profil kimentős megoldást.Nálam egyedüli app mentő eljárás innentől kezdve a root igényes Titanium Backup app.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Otp smartbank alkalmazással csak nekem nem működik a csekkbeolvasás funkció?
-
beg
veterán
MX playerbe visszakerült az AC-3 alapból.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
HoTaZo
addikt
válasz kory24 #109501 üzenetére
Én is hiányolom EMUI 4 óta* ezt a funkciót. Ha nem idegenkedsz az E-Robottól, akkor javaslom Headless kolléga Robot parancsait. Ezzel be tudtam állítani a forduló napot, nullázódik az adott napon és egy kis ablakban jelzi is (mobilnetre s arról lekapcsolódáskor) a fogyasztott adatmennyiséget.
*Azóta már egy újabb frissítés követően a wi-fi adatátviteli sebességet se tudom megjeleníttetni a wi-fi jel mellett se.
De, hogy miért vesznek ki ilyen alap funkciókat egy rendszerből az igazán szeretném tudni.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz kory24 #109513 üzenetére
Csak ezért valószínűleg én se telepítettem volna a Robotot, de mivel már fent van, így kihasználom ezt a lehetőségét is. Tudom, hogy jó és ajánlott is erre a Watch Dog, de nekem nincs szükségem a többi funkciójára.
Akkor a wi-fi sebességet nem az EMUI-ból, hanem a készülékem ROM-jából vették ki.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
snooze
veterán
sziasztok!
az e-robotrol van valami leirás hogy hogyan kell használni,milyen parancsokat lehet neki adni?köszi.GO Gunners!!!
-
HoTaZo
addikt
válasz snooze #109517 üzenetére
Saját topikjában, jobb fent Téma indító írás, segítőkész topiklakók, Somatom dr. rendelésidőben "minden" információval el tudnak látni.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz snooze #109517 üzenetére
Van saját topikja, kérdezz ott bátran.
Egyébként vannak a programban letölthető, működő példák, azokból rá lehet érezni a logikájára.#?*@&!
-
-
snooze
veterán
az a furcsa,hogy az agyon dicsért droidon nincs ilyen program ami cseréli a képeket,csak ilyen parancsos bonyolult modszerrel,viszont winphonen ami meg haldoklik,azon meg van..onnan szedi a program,ahonnan szeretnéd..ezért is kár,hogy a windows ennyire elhanyagolta a rendszerét..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
törölt tag
válasz snooze #109523 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy meglepne, ha nem lenne ilyen célalkalmazás. Ha pedig van, akkor azzal jobban jársz, mint a Robottal. Robottal is meg lehet csinálni, de minden paramétert Neked kell nulláról felépítened, és őszintén szólva gőzöm sincs, hogy miként lehetne Robotul definiálni pl. a "random" fogalmát.
-
picur10
aktív tag
Tegnap feltettem a CIB mobiltoken alkalmazást. Felajánlotta, hogy azonosíthatom magam ujjlenyomattal. Mivel még nem volt egy sem beállítva, nem akartam azzal szórakozni a bankban. Most így utólag szeretném megtenni, de nem találom, hogy hol kellene ezt megcsinálnom. Azt hittem ezt az alkalmazás tudja, de ott nincs ilyen opció. Merre menjek?
(Samsung S7)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kkdesign
senior tag
válasz Viktor0610 #109531 üzenetére
Nem tudhatom, hogy tudják-e, ez nyilvánvaló. Megjártam már pár topikot a fórumon, és ha csőlátásnak is bizonyult ennél a kérdésnél, eddig az volt a jellemző, hogy fogták és átugrották az adott kérdéseket pár esetben. Majd később ugyanazon emberektől mikor újra rákérdeztem linkeléssel, már volt válasz...
-
-
törölt tag
válasz weiss #109536 üzenetére
Az meglepne. A kompatibilitás miatt Tamás ragaszkodik az Android dokumentációhoz. Ha nem lenne rá API, akkor sztem a Robotban sem lenne rá művelet. Persze, külső pluginokkal több is kihozható a Robotból, mint amit az OS alapból nyújtani tud, de azoknál a funkcióknál a többletet a pluginok adják.
-
veterán
válasz snooze #109523 üzenetére
Hi Locker tud ilyet a fizetős verzióban biztosan, illetve a hozzászólás írása közben találtam még ezt, de nem próbáltam. Akkor lehet jó, ha be tudsz állítani élő háttérképet a zárképernyőre is. Ha nem, akkor az lehet még köztes megoldás, hogy zárképernyőn is a kezdőképernyő háttérképe van, amit meg lehet cserélgettetni.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bozek
nagyúr
válasz kkdesign #109528 üzenetére
Köszönjük, hogy új hozzászólás előtt nem olvasod el az összefoglalót:
"Megemlítendő még az apkmirror és az XDA is, ahonnan korábbi változatokat vagy fejlesztői verziókat tölthetünk le."Elvileg a Google Asszisztens a Google Search része. Innen le tudsz tölteni frissebb verziót, de nem garantált, hogy működni fog ez a funkció. Ha nem megy, akkor meg kell várnod, míg a telefonodra is elérhető lesz.
-
törölt tag
válasz weiss #109544 üzenetére
A fene se igazodik ki ezeken a kéréseken. A kezdőképernyő az nem zárképernyő.
Egyébként meg lockscreen -t sem használok. Legalábbis olyat nem, ami a rendszerben lockscreen -nek minősül. -
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest