-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
3g nélküli, csak wifis tableten, h oldhatom meg a videó telefonálást? Esetleg telo viberét át lehet küldeni rá? Vagy masik app?
Köszi -
sarkan
aktív tag
Hogyan tudom beállítani,, hogy egy alkalmazás (pl. FingerprintLock ) állandóan fusson?
Alkalmazáson belül nem találom az állítási lehetőséget. -
emre33
addikt
Sziasztok!
S6 Edge telefonnal szeretnék timelapse videót készíteni.
Képek JPG formában rendelkezésre állnak (GOPRO)
Milyen programmal tudnák ezeket videóvá (mp4) összeállítani? Telefonon, android 6.0?
Kerestem, de nem találtam megfelelőt
Köszönöm!
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
batai15
félisten
Csak szerintem lett botrányos a pixel phone ? Van valami alternativa ? Exdialeren kivul ?
A google dialerrel egy gondom van : ha hívás közben meg nyitom, beirok egy számot ,mikor vége a hivasnak bezárja azt is.[ Szerkesztve ]
-
Pityesz78
tag
sziasztok,
olyan kontakt widgetet keresek ami csak a kívánt kontakt fotojat teszi ki, se számot, se nevet. A fotóra rábökve, nem hív egyből, méretezhető.Köszi!
-
KurtCobain
őstag
válasz enginev3.0 #109099 üzenetére
Feltelepíted ezt az OGYoutube mellé, és be tudsz jelentkezni.
Mmm'kay?
-
SteadyMan
aktív tag
válasz batai15 #109106 üzenetére
Esetleg a True Phone?
-
minilego
senior tag
Melyik volume booster-t ajánlanátok? Nem zenehallgatásra kell, hanem telefonálásra.
-
spe88
senior tag
válasz dzsordzs69 #109048 üzenetére
azt tudom, de Business Calendarban template-ként nem lehet menteni. Max. Pro verzióban. Olyanra lenne szükségem, hogy lenne 3-4 template (sablon) és akkor csak arra kéne rábökni, hogy mikor lesz az adott termin, Nem lenne félóra belőni, hogy hol lesz, mikor ébresszen, meddig tart stb. Ilyen naptárra lenne szükségem, ha lehet ingyenes, nem sajnálom érte a pár Ft-ot, ha tényleg azt adja, amit szeretnék, de az a 2 óra kipróbálási idő elég karcsú.
tx
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
Joshi
titán
Üdv. Nem tudom jó helyen teszem fel a kérdésemet, de mindenképpen Androidos a kérdésem és szoftveres is.
Na szóval, van egy Androidos média boxom amit torrentezésre szeretnék használni egy külső vinyóval. Otthoni belső hálózaton lenne használva tehát nem kell elérni kintről, viszont az asztali PC Transmission Guit szeretném használni anélkül hogy nyomkodnom kellene a média boxot. A transmissionban létre kellene hozni egy szervert amihez nem értek. Mit és hogy kell beállítani? -
Bozek
nagyúr
válasz Joshi #109116 üzenetére
Én nem tudok róla, hogy lenne Transmission Android-ra. Csak GUI van, amivel egy Linux-on futó Transmission-t tudsz irányítani.
Ahogy olvasgattam, csak a tTorrent Lite-hoz van WebUI. Persze régebbi cikk, amit találtam, szóval lehet, hogy azóta másikba is bekerült, de erről nincs információm.
-
Joshi
titán
válasz Bozek #109117 üzenetére
Igen ajánlották a tTorrent Lite-t, de nem tudom mit kellene beállítani hogy elérjem az Android boxot a PC valamelyik torrent gui-val. Ezt a linket találtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van egy automatizáltan indított, háttérben futó feadat (letöltés után a tömörített állomány kicsomagolása). Ennek szeretném korlátozni a processzor használatát. Tud vki ilyen lehetőségről?
-
törölt tag
válasz Joshi #109120 üzenetére
Nem torrentezek, de régebben teszteltem boxon, és működött. A cikk szerint az alkalmazás beállításaiban kell engedélyezni a webes kezelőfelület hozzáférését. Ezután, ahogy Bozek is írta, a PC -d böngészőjében kell megnyitni a
http://boxodIPcíme:1080/
címet. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
-
törölt tag
válasz Joshi #109125 üzenetére
Sejtettem, hogy ez fog következni. Milyen box, milyen Android verzió?
Egyébként a tTorrent FAQ -ban találsz helpet hozzá. -
törölt tag
válasz Joshi #109127 üzenetére
Amlogic S905/S912 topik. Inkább ott kérdezősködj. Bár, sztem azt fogják javasolni, hogy tegyél rá LibreElecet, és az alól futtass torrent klienst.
Szerk.: Látom, képben vagy. Csicsóka hegesztett valami aria2 nevű klienst, de azt nem tudom, hogy LE, vagy a saját Ubuntu verziója alá. Kérdezz rá![ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz #79335424 #109132 üzenetére
Sikerült rootolni a Minix Neo U1-et és a SambaDroid is működik, hogy aztán ez miatt tudtam rávenni a ttorrentet hogy lássa a külső vinyót azt nem tudom, de működik.
A Transmission nagyon bejövős, nekem a video nem sokat mond, gondolom telepíteni kell néhány csomagot? Szerinted érdemes kipróbálni?
-
törölt tag
válasz Joshi #109133 üzenetére
Ezt neked kell tudnod. A NAS -omon van TM, de nincs tőle "ezatuti" -érzésem. Hozzáadok egy torrentet, tölti, seedeli, ennyi. Erre bármelyik torrentkliens ugyanúgy alkalmas. De, mint írtam, nem vagyok nagy torrentezős. Inkább fix tárhelyekről szoktam letölteni, úgyhogy letöltésvezérlőkkel több tapasztalatom van, mint torrentkliensekkel.
-
Joshi
titán
válasz #79335424 #109134 üzenetére
Ahogy írtam már működik a ttorrent, de annál csak úgy lehet letölteni egy PC-én keresztül, hogy a torrent fájlt le kell menteni egy mappába és csak onnan nyitható meg az IP címes böngészős ttorrent webes elérhetőségen keresztül. Ez elég körülményes, mert a PC-és klienseket hozzá lehet rendelni a .torrent kiterjesztéshez és így egyből megnyitja a klienst. Remélem érthetően fogalmaztam. Ha ez megoldható valamilyen úton a ttorrenttel is, akkor jó lesz az is.
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok! Érdeklődnék ki milyen ébresztőt használ?
Jelenleg az Alarm clock for me-m van, de kicsit lassú a reagálása a kikapcsálásánál! A válaszokat előre is köszönöm!"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
törölt tag
válasz Joshi #109135 üzenetére
Kb. értem, hogy mit szeretnél, de ebben nem vagyok profi. A másik topik keresőjébe írd be, hogy aria2! Úgy tűnik, hogy tudja, amit szeretnél. LE alá Kodi beépülőként telepíthető. Androidra is találtam aria2 klienst. A leírás szertint ez egy parancssoros program. A grafikus felületen kezeléshez kell egy frontend alkalmazás is (pl. Transdroid). Távoli eléréshez lehet használni WebUI -t, de Csicsóka odaát linkelt egy Wines vezérlő alkalmazást is.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz batai15 #109139 üzenetére
Mivel nem írtál feltételeket, így szinte bármelyik tárcsázott lehet ajánlani...
Nekem 3 fontos szempontom volt:
-oldalra húzás indítsa a hívást/sms-t
-a névjegyeknél jelenítse meg a bejegyzéseket
-lehessen témázni
Pár éve ezeknek a kitételeknek az Exdialer és a Rocketdialer felelt meg.
Én mindkettőnél a fizetős verziót használtam/használom, Arra, amire nekem kell, mindkettő alkalmas...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
batai15
félisten
Írok neki. Ez a rocket dialer nem tunik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs