Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
magortaltos
csendes tag
Android alá szeretnék egy programot írni, ami használja a bluetooth-ot. Csak egyszerű C kellene. De nem boldogulok vele.
(eddigi küzdelmeim: 1.Android Studio PC-n: túl macerás, grafikus, instant, nekem egy egyszerű rendszerközeli progi kell. 2. Feltettem (megvettem) a telómra a C4droid -ot, ami ugye feltette elvileg a GCC-t is. A példaprogramok szépen futnak, bluetooth példának azonban nyoma sincs. 3. Akkor felteszem én a bluetooth.h -t, gondoltam. A GCC könyvtárát se találom. Rákerestem az stdio.h -ra, hogylegalább a könyvtára meglegyen. Sehol nincs. Sebaj, elkezdtem lementeni a bluetooth.hu -t a forrásnyelvű program könyvtárába , ott biztos látja. Látja is, csak nem elég neki. Kéri az arduino.h-t, rendben de ez se elég , kéri a avr könyvtárat, azt is bemásoltam, erre kéri a ard.h -t, bemásoltam, erre két oldalnyi hibaüzenetet lökött ki. Itt adtam fel és írtam ide a fórumba. Nem létezik, hogy ilyen macerás legyen egy egyszerű soros kommunikáció megvalósítása C-ben...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest