- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
magortaltos
csendes tag
Android alá szeretnék egy programot írni, ami használja a bluetooth-ot. Csak egyszerű C kellene. De nem boldogulok vele.
(eddigi küzdelmeim: 1.Android Studio PC-n: túl macerás, grafikus, instant, nekem egy egyszerű rendszerközeli progi kell. 2. Feltettem (megvettem) a telómra a C4droid -ot, ami ugye feltette elvileg a GCC-t is. A példaprogramok szépen futnak, bluetooth példának azonban nyoma sincs. 3. Akkor felteszem én a bluetooth.h -t, gondoltam. A GCC könyvtárát se találom. Rákerestem az stdio.h -ra, hogylegalább a könyvtára meglegyen. Sehol nincs. Sebaj, elkezdtem lementeni a bluetooth.hu -t a forrásnyelvű program könyvtárába , ott biztos látja. Látja is, csak nem elég neki. Kéri az arduino.h-t, rendben de ez se elég , kéri a avr könyvtárat, azt is bemásoltam, erre kéri a ard.h -t, bemásoltam, erre két oldalnyi hibaüzenetet lökött ki. Itt adtam fel és írtam ide a fórumba. Nem létezik, hogy ilyen macerás legyen egy egyszerű soros kommunikáció megvalósítása C-ben...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest