- Netfone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
izeke111
üzenetére
Nem ismerem, viszont a leírás alapján ez a GitHub Actions-ben használható. Az pedig nem szükségszerűen kerül bele az alkalmazásodba, tudomásom szerint ez egy CI tool.
Itt találtam egy licenct ami szerintem ide tartozik. Mivel a Commercial use szabad, így én nem látom, hogy ezt egy bármilyen appban miért ne lehetne (de ez semmilyen szinten sem jogi tanács
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.