Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
szerintem (tapasztalatom alapján) igen, Android studioban natívan fejleszteni teljesen más szint mint VS-ben (főleg kotlinban
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttertVannak amúgy más jellegű megoldások is, pl ez; ezek már olyanok amik bár hobbi projektben érdekesek lehetnek, de ha határidő van, stb, akkor neccesek általában. Hobbiprojektbe meg mehet bármely crossplatform is, ahhoz kb mind elég érett. Max néha előfordul hogy egy funkcióra 2 óra helyett mondjuk 5 kell vagy hasonló, de ha hobbi, akkor ezt még élvezheted is, meg "egzotikusabb" tapasztalatot is ad. Szóval vannak érvek - ellenérvek mindkét oldalon igazából
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttert