Hirdetés
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire leszek nevetséges a kérdésemmel, de ezt a topikot találtam a legmegfelelőbbnek a címe alapján.
Egy kisebb kereskedés üzletébe szeretnék egy információs platformot kihelyezni és első körben egy nagyobb, erősebb tablet jutott eszembe, melyen futna egy applikáció az üzletről.
Programozás tudás nélkül van lehetőség valamiféle modernebb, elegáns (animált), egyedi applikációt elkészíteni?
Pár menüt gondolnék bele, termékekről forgatható 360-as renderfotót, különböző termékek/képeken választható színt, paraméter megjelenítést meg ilyesmit. Adatbázis, regisztráció, meg űrlapok nem kellenének, csupán ilyen interaktív bemutató app kéne. Nekem inkább vizuális tudásom lenne ehhez (Photoshop, 3D).
Köszönöm előre is, ha eltereltek valamilyen irányba az információk alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Video konvertálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest