Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire leszek nevetséges a kérdésemmel, de ezt a topikot találtam a legmegfelelőbbnek a címe alapján.
Egy kisebb kereskedés üzletébe szeretnék egy információs platformot kihelyezni és első körben egy nagyobb, erősebb tablet jutott eszembe, melyen futna egy applikáció az üzletről.
Programozás tudás nélkül van lehetőség valamiféle modernebb, elegáns (animált), egyedi applikációt elkészíteni?
Pár menüt gondolnék bele, termékekről forgatható 360-as renderfotót, különböző termékek/képeken választható színt, paraméter megjelenítést meg ilyesmit. Adatbázis, regisztráció, meg űrlapok nem kellenének, csupán ilyen interaktív bemutató app kéne. Nekem inkább vizuális tudásom lenne ehhez (Photoshop, 3D).
Köszönöm előre is, ha eltereltek valamilyen irányba az információk alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest