- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Na, ma viszont szívtam mással.
Rávettem magam, hogy az Alcatel által 2 éve nem frissített telefonomra LineageOS-t (lánykori nevén cyanogen) rakjak, mert az valami miatt még frissül, decemberben került fel az xda-developers-ra. Ez természetesen teljes törlést, format system-et jelent, ahogy kell.
Namármost, ettől az alkalmazásom megőrült (meg én is). Nem hajlandó működni, eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy azért, mert a telefon régi ROM-ja 5-ös volt, az újabb pedig 7.1-es, és itt már nem elég a manifestben beálltani a jogokat, az app-nak használat előtt ezeket meg is kell kérnie. Úgyhogy vehettem elő az android studiot, amivel már jó ideje nem foglalkoztam, hát persze, hogy előtte egy jó ideig frissítgetett, meg gradle-re panaszkodott, hogy elavult, meg tököm, meg miafene, mire bele tudtam írni azt a két sornyi kódot a jogosultságok megkérésére...
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest