- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előttem szólóhoz hasonlóan én is úgy veszem ki, hogy az árat sokalljátok. Nos, ez nem egészen olyan téma, hogy bemegyek a boltba és leakasztom a polcról. Nem először olvasom, hogy valakinek van egy ötlete, és akkor fejlesztőt keres hozzá. Aztán innen több irányba is fordulhat a dolog. Van aki halálcsillagot akar a kertbe, de szerinte nem bonyolult és 10 ezerből szeretné okosba megoldani... Másik verzió, ha sikerült megegyezni az árakban, akkor menet közben derül ki, hogy mégse ezt szeretné, mégse így működjön...és még kér bele 16 olyan funkciót amiről szó sem volt az elején. Na ilyenkor indul a vita, hogy ki mit definiál hibának, módosításnak, javításnak, új fejlesztésnek...stb.
Árajánlatot általában úgy lehet adni, hogy tisztában vagyunk mit kell fejleszteni. Van egy specifikáció ami meghatározza az alkalmazás sarokköveit legalább. Itt eltérnek a módszerek. Láttam már olyat, hogy azt írta valaki, hogy titkos és szerződésig nem mondja el... Ami abszurd...bár azt is be lehet árazni.
Szóval kérjetek árajánlatot több cégtől is és akkor jobban érzitek majd, hogy mi a piaci szint és mit tudtok kifizetni.
De én azt javaslom, hogy érdemes a funkciókat úgy kitalálni, hogy az elején azokra a core dolgokra menjen a fókusz amivel már el tud indulni értelmesen az alkalmazás. Utána ha már beindult az üzlet, akkor lehet tovább építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest