Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Adott egy Tasker nevű automatizáló alkalmazás Androidra. Ennek van egy Java Functions menüpontja, ahol az Android API-t lehet használni, mintha csak Java-ban programoznék. Annyi különbséggel hogy itt kész elemeket pakolok össze, s csak a változók/return értékét tudom választani. Illetve Activityvel kapcsolatos és GUIs műveletekre sajnos alkalmatlan, pedig egy alert box azért néha jól jönne pl... Viszont rengeteg más dologra tökéletes.
A legújabb projektem egy időjárásos értesítés, aminek az ikonja (LargeIcon), egy Bitmap, Canvas és Paint trióval előállított dinamikus kép.
Viszont szeretném, ha animált lenne az ikon. Ehhez gondoltam először tesztelésképp az AnimationDrawable segítségével előállítok egy két frameből álló animációt, ami két rendszerikont tartalmaz. Tehát pl rádió és az info ikon villogna. Ez eddig rendben van, de hogyan tudom visszakapni a kész animációt? Sajnos XML-t nem tudok készíteni, mivel az alkalmazást nem szeretném módosítani.
Hogy lehetne ezt megoldani? Nyilván nem Taskerben kérnék segítséget. A Java kódban is kiigazodom, annak alapján pedig már meg tudom csinálni a dolgot Taskerben is.
Illetve smallIcon csak drawable lehet, s mivel nem volt megfelelő a rendszer/Tasker által adott ikonkészlet, így inkább transzparenssé állítottam. Így nincs körvonala a notify bárban, s viszonylag akkurátusan néz ki. Viszont ha kapok egy mailt, akkor ott virít egy üres hely a mail ikon mellett, hiába állítottam a prioritást -2re... Ez miért van?
Nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest