- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Nem létezik, hogy nem működik.
Nekem Intel D525 / 4Gb RAM és most Intel J1900 / 4Gb mellett, Linux és Windows alatt is tökéletesen működik (és kb. egyforma idővel). És ezek azért elég lassú, energiatakarékos procik; igaz SSD-t használok.
Ha kell a saját virtuális gép, akkor az lassan indul, de utána már az is gyors.Ha a fordítás lassú, akkor EZT olvasd el! Nekem négy percről pár 10 másodpercre csökkent a fordítási idő:
Settings/Build…/Compile independent modules in parallel…
Settings/Build…/Compiler/Make-project automatically…
és
SettingsBuild…/BuildTools/Gradle/Offline workmindegyikét bekapcsoltam, de ezek most egy picit máshol vannak az opciókban, úgy emlékszem.
Más:
Említetted a GitHub-ot. Az ugyan nyílt, de nem (vagy elsősorban nem) kész példakódok megosztására szolgál. Sokan fejlesztés alatt álló dolgokat tesznek fel (pl. én is), ami nem feltétlenül működik az adott pillanatban. Ezt azért érdemes előtte megnézni, mert különben nehéz belőle tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest