Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jogos. Akkor inkább vázolnám, hogy mit szeretnék, hátha van jobb ötleted a megvalósításra. Két project -ről lenne szó. Az első egyszerű. Tárcsázóból indítok egy hívást. Nincs alapértelmezett hívóalkalmazás, ezért minden alkalommal bökdösnöm kell. Ezt szeretném automatizálni úgy, hogy megadott szempontok alapján automatikusan a megfelelő alkalmazással induljon a hívás. Pl. Wifi kapcsolat esetén MobileVoip, egyébként Telefon (vagyis GSM).
A másik egy kicsit összetettebb. Offline hangvezérlés, előre rögzített hangmintaegyezés alapján. Ennél a hívás nem hívás. Csináltam egy kis videót a működéséről. A Voice Speed Dial sajnos, csak két dolgot tud indítani a hangminta alapján. Hívást (a választómenüt dobja alapértelmezett híjján) és alkalmazást. Már próbálkoztam a fejlesztőnél egy Tasker beépülő ötlettel (ezeket a Robot is kezeli), de nem volt pozitív reakció. Jelenleg úgy működik, hogy minden parancs egy névjegy "fake" telefonszámmal. A kérésemre Tamás beépített egy funkciót a Robotba, ami nagyon korai szakaszban megszakítja a hívást. A "fake" szám alapján pedig azonosítja az elvégzendő műveletet. A bibi az, hogy csak GSM hívás esetén működik. Tehát csak hanghívásra alkalmas droidon. Ezért gondoltam egy olyan "hívóalkalmazásra", amit a hanghívóban ki tudnék választani, de hívás helyett, közvetlenül a Robotnak küldi az utasítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest