Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Siker!

Először a manifest fájlt babráltam (minSdkVersion="9", targetSdkVersion="9", külön és együtt is), ekkor az Eclipse a .java fájlomat (az összes import-ot) kidekorálta piros X-ekkel, azaz még a Normalizer nélkül is hiba.
Visszatettem "8"-ra mindent, majd a Project/Properties-ben a "Build Target"-et az addigi Android 2.2-ről átállítottam 2.3-ra, ekkor nem volt hiba, beírtam a Normalizer-es kódot, és az Eclipse fel is ajánlotta a Normalizer importját, azaz minden rendben. Ráadásul még működött is, a korábbi 2.2-es AVD-vel is ment a Normalizer-es kód (!!!) Persze - gondolom - át lett verve szegény szimulátor a "Build Target" átállításával, hiába 2.2-es a szimulátor, ha 2.3-as "motor" lett alátöltve.Viszont így nem tudom hogy "igazi" 2.2-es fizikai eszközön mi történik, erre kíváncsi lennék.
Beletettem try-ba a Normalizer-es kódot, catch-be a Map-es kódot, a debugolás szerint az így beállított környezetben a 2.2-es szimulátorban hibátlanul lefutott a Normalizer-es kód, és nem is ment át a catch-be. (Egyébként amikor beletettem a try-ba egy nullával osztást, akkor átment, és szépen lefutott a catch-es rész, az eredmény ugyanaz lett!)
A két módszer sebességre és végeredményre is megegyezik a szimulátorban is, meg a 2.3-as telefonomon is. Sajnos nekem nincs Android 2.2-vel fizikai eszközöm, így nem vagyok benne biztos, hogy ott a catch-ben landolna a folyamat, elképzelhetőnek tartom, hogy ott kiakad a program.
Mivel sebességben egyforma a két módszer, a nem ékezetes betűk meg nem igazán érdekelnek, így talán biztonságosabb ha csak a Map-es módszert hagyom benne, a Normalizer-est meg megjegyzem magamnak a későbbiekre nézve, de itt kiszedem. Persze hagyhatnám is a 2.2-t a csudába, de egyelőre még inkább megtartanám.
Erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HP omen 17-w131ng bontva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest