Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
sziasztok
ott tartok az időjárásos alkalmazásomban hogy adatokat szerverről lekérem megjelenítem eddig ez működik alkalmazás indításra és gombnyomásra. na itt jön az a rész ami számomra még ismeretlen hogy háttérben mondjuk óránként hogy lehet elvégezni ezt a frissítést
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?
vagy egyáltalán jó felé kezdem el nézelődni? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Stage Tour néven jön a Guitar Hero szellemi utódja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Új bontatlan Google Pixel Watch 4 2év garancia!
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?