Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
sziasztok
ott tartok az időjárásos alkalmazásomban hogy adatokat szerverről lekérem megjelenítem eddig ez működik alkalmazás indításra és gombnyomásra. na itt jön az a rész ami számomra még ismeretlen hogy háttérben mondjuk óránként hogy lehet elvégezni ezt a frissítést
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?
vagy egyáltalán jó felé kezdem el nézelődni? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- CASIO órák kedvelők topicja!
- RAM topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?