Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
sziasztok
ott tartok az időjárásos alkalmazásomban hogy adatokat szerverről lekérem megjelenítem eddig ez működik alkalmazás indításra és gombnyomásra. na itt jön az a rész ami számomra még ismeretlen hogy háttérben mondjuk óránként hogy lehet elvégezni ezt a frissítést
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?
vagy egyáltalán jó felé kezdem el nézelődni? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?