Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

válasz Sianis #1986 üzenetére

Először is mindenkinek köszönöm a GIT-es útmutatókat; kezdem átlátni, hogy mit is kell csinálni. Kis trouble, hogy itt proxy mögött vagyok, de sebaj, majd otthon linux alól. Mellékesen jegyzem meg, hogy az AIDE tableten (használja vki?) elvileg a menüsorból tudja az egészet, ezért gondoltam hogy könnyebb lesz. ((Igaz, még azt sem próbáltam, csak láttam)) Köszönöm! :R

to Sianis:
    Szerintem az a hiba, hogy a BackStack NEM a fragmentet, hanem az oda vezető utat tárolja. A->B azt jelenti, hogy az A-B replace kerül a stackra. Amikor ezt C-ről hívod, akkor - elvileg - a B->A replace-t végzi el újra. Nagy a gyanúm, hogy a lejátszás már ott elakad, hogy nincs meg a B fragment. Replace-t én ugyan ritkán használtam, de ha kettébontod remove-ra és add-ra, akkor talán könnyebb felderíteni a hibát.
    Én azt gondolom, hogy az add(B) részt felesleges a Stackra tenni, csak a remove(A)-t tedd rá! Ha ezt a tranzakciót játszod vissza, akkor - elvileg - meg kell jelennie A-nak. Elvileg. És szerintem. De nem tudtam kipróbálni.
    ((Bocs, még annyi, hogy természetesen a remove(B) és remove(C)-re is szükség van a megfelelő helyen, csak nem a visszapörgetésben.))

Új hozzászólás Aktív témák