- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
A computerschookl-ba járok Debrecenbe és szoftverfejlesztőnek tanulok. Nyári gyakorlatot keresek , ami android szoftverfejlesztéssel kapcsolatos.(Mivel iskola elvégzése után is ezzel szeretnék foglalkozni) Sajnos eddig nem találtam magamnak egy helyet sem , ahova tudnék jelentkezni , mivel nincs "hallgatói jogviszonyom".3 éve fogllakozok androiddal, így minden téren ( pl. romolgatás( virtuálisan ubuntu os-on rom forgatás ), kernelek cseréje , és android alkalmazások írása ( egyenlőre alapszinten )). Ha tudnátok nekem segíteni , lehetőségeket mondani, hogy hova próbáljak jelentkezni, nagyon megköszönném.
Ismert programozói nyelvek: Java(alap),C++( 1 éve tanulom,középszinten vagy még jobban is megy ), HTML ( 5 ),CSS,SQL.
Alapszinten beszélek angolul és Németből most tervezek nyelvvizsgát középszinten(április-május körül, és ezután 1-1,5 éven belül angolból is szeretnék ).
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket, nagyon fontos lenne ez nekem
Üdv: Benex
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eFootball
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- További aktív témák...
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- xBox One x 1Tb lemezes
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest