- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Sziasztok a barátnőmnek szeretnék tabletet venni.
Egyszerű belépőszint elég. A lényeg, hogy ne akadozzon, folyamatos legyen a használata. Multimédia, zenehallgatás, Youtube, böngészés a a candy crush (meg egyéb elfajzott változatai) is gördülékenyen menjen. Adatkommunikáció, kamerák nem fontosak.
25-30 ezerből jó lenne, ha kijönne, talán felmegyek 40-ig is, ha azzal egy jobb készülékhez jutok. Az árához képest persze egy viszonylag modernebb kütyü jó lenne. Azért mert évekig maradna, nem cserélgetnénk.8"-os készülékre gondoltam, szerintem ez az ideális mértet. Viszont ez a méretkategória, mintha szűkebb lenne választék szempontjából, mint a többi.
Olvasgattam itt a topikot, Asus MeMO Pad 8-ot többen ajánlgatták. Csak nem tudom elég -e a 1GB ram.
Nem tűnik erősebbnek, mint a családban lévő Lenovo A2109, azon meg már a belakott 4.1-es android akad mint a fene. Egy Youtube videó fél percenként megakad, 3 percig kapcsol be stb. Nem akarom hosszan ecsetelni, nem a topik témája, hogyan rázzuk gatyába a rendszert, lehet azon is lehet segíteni, csak viszonyításképp írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest